«Έφυγε» η Αγγελική Τζιρμάκη

«Έφυγε» η Αγγελική Τζιρμάκη

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ανακοινώνει με οδύνη την απώλεια της εκλεκτής  συναδέλφου και μέλους του Συνδέσμου, Αγγελικής Τζιρμάκη, που πέθανε αιφνιδίως χθες, σε ηλικία 51 ετών.

Η Αγγελική Τζιρμάκη, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και μετά από σπουδές σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική καριέρα της το 1982 στην εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ», δίπλα σε καταξιωμένους αθλητικούς δημοσιογράφους που τις εμφύσησαν το πάθος για το αθλητικό ρεπορτάζ, το οποίο δεν εγκατέλειψε ποτέ στην επαγγελματική της πορεία.

Τον Αύγουστο του 1991 μεταπήδησε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» όπου παρέμεινε μέχρι το 2003. Είχε εργαστεί επίσης στην εφημερίδα «Ελεύθερη Γνώμη» και στις δύο εκδόσεις της καθώς και σε πολλά γραφεία τύπου μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Την περίοδο 2003-2004 συνεργάστηκε με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Αγγελική Τζιρμάκη που παρέμεινε έως την τελευταία στιγμή δίπλα στο Σύνδεσμό μας προσφέροντας τις υπηρεσίες της από πολλές θέσεις, ήταν ιδιαίτερα γλυκός και σεμνός άνθρωπος και αφήνει τις πιο ζεστές αναμνήσεις σε όσους την γνώρισαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την άξια συνάδελφο που με εντιμότητα, επάρκεια και συνέπεια υπηρέτησε την αθλητική δημοσιογραφία.

Η κηδεία της Αγγελικής Τζιρμάκη θα γίνει αύριο Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 στις 15.30, στο Νεκροταφείο Βύρωνα.

Περισσότερα άρθρα