Τρίτη , 21 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ειδήσεις / ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Θέμα: Αλλαγή στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος εργαζομένων στα ΜΜΕ

Οι άνθρωποι του Τύπου είναι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για το επικείμενο 2ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά τί να κάνουμε που και η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δική της προετοιμασία για την αποφυγή επεισοδίων στον κυριακάτικο 3ο τελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στην Α1 κατηγορία μπάσκετ…Υποχρεώνει λοιπόν, τα αθλήματα που λειτουργούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, να έχουν σταματήσει κάθε δραστηριότητα μέχρι τις 2μ.μ το Σάββατο για λόγους ασφαλείας…

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ενημερώθηκε σήμερα από τη διοίκηση του Σ.Ε.Φ. και αναγκάζεται φυσικά ν’ ακολουθήσει τις οδηγίες. Έτσι, το πρωτάθλημα, που είχε προγραμματιστεί για το διήμερο 26 και 27 Μαΐου, θα ολοκληρωθεί σε μία ημέρα και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Η αλλαγή βέβαια, δεν επηρεάζει τις διαθέσεις των φίλων του πινγκ πονγκ από τον χώρο των Μ.Μ.Ε., που περιμένουν ανυπόμονα να πιάσουν ρακέτα (μάλιστα, οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 75), απλά πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να παρουσιαστούν καθ’ όλα έτοιμοι λίγο νωρίτερα.

Η κλήρωση της φάσης των γκρουπ για το απλό ανδρών και το απλό γυναικών μεταφέρεται στις 09:00 από τις 09:30, που είχε ανακοινωθεί στο προηγούμενο σχετικό δελτίο Τύπου. Το αργότερο στις 09:00 δηλαδή, θα πρέπει να φτάσουν οι συμμετέχοντες στην ομοσπονδιακή αίθουσα πινγκ πονγκ (από τη δεξιά είσοδο του σταδίου, εκεί που είναι το πάρκινγκ, η αίθουσα βρίσκεται ευθεία στο βάθος) και το αγωνιστικό πρόγραμμα θα έχει συνεχή ροή. Δύο ώρες μετά, στις 11:00, θα διεξαχθεί η κλήρωση της ειδικής κατηγορίας πρώην και νυν αθλητών.

Σημειώνεται ότι ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη θα γινόταν και φέτος προσπάθεια να τελειώσει το πρωτάθλημα σε μία ημέρα, όπως είχε συμβεί και πέρσι. Απλά τότε, το επέτρεψαν ο αριθμός των συμμετοχών και το ότι δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα με τις ώρες εργασίας των εκπροσώπων του Τύπου.

Η απόφαση της αστυνομίας, όπως γνωστοποιήθηκε με επίσημο έγγραφο από τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σας γνωρίζουμε ότι για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού την Κυριακή 27/05 και ώρα 19:00, κατά απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί καμία δραστηριότητα, αθλητική και μη, στους χώρους των προπονητηρίων από το Σάββατο 26/05 και ώρα 14:00».

Την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα δοθούν αναλυτικά, με νέο δελτίο Τύπου όλα τα τελευταία στοιχεία για το τουρνουά. Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη δημοσιεύεται στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr και ενότητα «διάφορα νέα») και του Π.Σ.Α.Τ. (www.psat.gr). Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται και στον Γιάννη Φάκαρο, υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στο τηλέφωνο 6974-016302.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΟΕΠΑ

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …