Τετάρτη , 22 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Ανακοίνωση εργαζομένων «Εξέδρας των σπορ»

Ανακοίνωση εργαζομένων «Εξέδρας των σπορ»

Είθισται να ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε νέα εκδοτική προσπάθεια, αλλά στην περίπτωση του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και της νέας κυριακάτικης εφημερίδας που απειλεί ότι θα εκδώσει αυτό θα ήταν μάταιο.

Αφού αποφυλακίστηκε είτε λόγω “αυτοκτονικού ιδεασμού”, είτε λόγω “προβλημάτων υγείας”, όπως πληροφορηθήκαμε από σχετικά δημοσιεύματα, ο Ανδρουλιδάκης παρασύρει έναν νέο κύκλο εργαζομένων σε μια περιπέτεια που θα έχει προδιαγεγραμμένα κακό τέλος. Κατανοούμε ότι στην κατάσταση που έχει περιέλθει ο δημοσιογράφος κλάδος υπάρχουν άνθρωποι που εναποθέτουν τις ελπίδες τους για εργασία στον Ανδρουλιδάκη ωστόσο οφείλουμε να αναφέρουμε ότι από την τελευταία εκδοτική του απόπειρα στην “Εξέδρα των Σπορ” το αποτέλεσμα ήταν η απαξίωση ενός εντύπου στο χρόνο ρεκόρ των έξι μηνών και συνολικά χρέη προς τους 33 εργαζομένους 450.000 ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών της 25ης Σεπτεμβρίου 2013. Σε αυτό το ποσό πρέπει να προστεθούν και τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, στα οποία από την πρώτη στιγμή ο Ανδρουλιδάκης έκρινε ότι δεν πρέπει να καταβάλει ευρώ.

Οφείλουμε επίσης να υπενθυμίσουμε ότι “Εξέδρα των σπορ” δεν μπορεί να υπάρξει σε οποιαδήποτε μορφή χωρίς εμάς, τους εργαζόμενους σε αυτή.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας.

Οι εργαζόμενοι της “Εξέδρας των σπορ”

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …