Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ειδήσεις / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΑΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΑΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου χθες, εξέτασε όλα τα εκκρεμή θέματα που υπάρχουν για τις επόμενες εκδηλώσεις του Συνδέσμου που έχουν προγραμματιστεί μέχρι τέλος του χρόνου.

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 θα διεξαχθεί σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας στο Ηράκλειο της Κρήτης (Παγκρήτιο Στάδιο, αίθουσα γραπτού Τύπου) στο οποίο θα διδάξει ο υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας και εκπαίδευσης της ΚΕΔ Κύρος Βασσάρας.

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των Δημοσιογραφικών Βραβείων και τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 η Γιορτή των Κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού. Η γιορτή που θα γίνει εφέτος για 59η χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα Μελίνα Μερκούρη) και θα μεταδοθεί απευθείας από την κρατική τηλεόραση.

Τέλος, στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012, θα γίνουν εγγραφές νέων μελών. Ως εκ τούτου, οι έχοντες τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από το καταστατικό του Συνδέσμου θα πρέπει να προσκομίσουν εγκαίρως τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον ΠΣΑΤ.

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …