Τετάρτη , 29 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ειδήσεις / ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΣΑΤ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΣΑΤ

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή νέας διοίκησης στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) άρχισε σήμερα, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δ.Σ., κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες κατάθεσης υποψηφιοτήτων και διεξαγωγής της έκτακτης εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης,  όπου θα εκλεγεί η 9μελής Εφορευτική Επιτροπή.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να προκηρύξει την έκτακτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την Τρίτη 8 Μαϊου και ώρα 11.00 στα Γραφεία του Συνδέσμου (Ασκληπιού 3, 2ος όροφος). Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί, ανεξαρτήτως αριθμού των παρόντων, την Τρίτη 15 Μαϊου και ώρα 11.00 στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει ο απολογισμός του Δ.Σ. για το τρίμηνο 1/1/2012- 31/3/2012, ενώ θα εκλεγεί και η Εφορευτική Επιτροπή, η οποία και θα αποφασίσει για την ημερομηνία των εκλογών. Σημειώνεται ότι στις ίδιες ημερομηνίες, το Δ.Σ. έχει προκηρύξει και την έκτακτη Γ.Σ. για τροποποίηση άρθρων του καταστατικού.

Τα μέλη του ΠΣΑΤ, που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συνδέσμου, μπορούν να θέσουν μέχρι την Τετάρτη 2 Μαϊου και ώρα 10.00. Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν εγγράφως και ενυπογράφως στα Γραφεία του ΠΣΑΤ, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία, είτε μέσω FAX, στο οποίο θα φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα αποστολής. Αμέσως μετά την προαναφερόμενη ώρα, η οποία θα τηρηθεί αυστηρά, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για να εξετάσει τις αιτήσεις και να ανακηρύξει τους υποψήφιους, οι  οποίοι εξυπακούεται πως θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει, διαφορετικά η υποψηφιότητά τους δεν θα γίνεται δεκτή.

About

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …