Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών Βόλεϊ

Απευθείας από το κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouTube η διαδικτυακή συζήτηση για τον αθλητισμό την εποχή της πανδημίας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η διαδικτυακή συζήτηση «ο ελληνικός αθλητισμός την εποχή της πανδημίας», την οποία διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), αυτή θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouTube και από τη σελίδα του Συνδέσμου στο  Facebook. Θα μπορούν δηλαδή να την παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι.Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου (αύριο) από τις 11.00 έως τις 14.00.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν  ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και μέλος της Υγειονομικής Επιτροπής καθηγητής Αθανάσιος Τσακρής, πρόεδροι ομοσπονδιών και ενώσεων ομαδικών αθλημάτων, εκπρόσωποι των συλλόγων αθλητών, προπονητών και διαιτητών.

«Αποτελεί για τη διοίκηση του ΠΣΑΤ και τους αθλητικούς δημοσιογράφους τιμή και  χαρά η συμμετοχή τόσο ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Στο τέλος της ημέρας πιστεύουμε ότι θα έχουμε όλοι συμβάλει στην όσο το δυνατόν ορθότερη αντιμετώπιση της πρωτοφανούς (και) στα αθλητικά πράγματα κατάστασης, όχι μόνο της χώρας μας αλλά ολόκληρου του κόσμου» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.  

O σύνδεσμος για τη μετάδοση της ημερίδας είναι ο εξής: https://www.youtube.com/channel/UCWJabuFljbfTxPhvU_F1fug/live

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…