Τρίτη , 21 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Αποφάσεις Δ.Σ. ΠΣΑΤ 4.04.16

Αποφάσεις Δ.Σ. ΠΣΑΤ 4.04.16

Συνεδρίασε χθες (4/4/16) το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ και ασχολήθηκε με θέματα αρμοδιότητας του.

 

  1. Ενέκρινε τις επί μέρους Εκθέσεις (Οικονομική, Αποστολών, Συνθηκών Εργασίας) επί του Απολογισμού για το 2015, που θα κατατεθεί για έγκριση στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου (5 ή 12/4/2016).

 

  1. Ενέκρινε την πρότασή του προς τη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, για εγγραφή ως Πάρεδρων Μελών των: Βαγγέλη Γυφτόπουλου, Βασίλη Ζινέλη, Βασίλη Κοφσανίδη, Κώστα Πελεκάνου και Δημήτρη Ταμπούρη (Άρθρο 7, παράγραφος 3 του Καταστατικού).

 

  1. Ενέκρινε τη μετάταξη του συναδέλφου Δημήτρη Μαργωμένου από Δόκιμο σε Τακτικό Μέλος του Συνδέσμου, όπως ορίζεται από το Καταστατικό (άρθρο 7 του Καταστατικού).

 

  1. Ενέκρινε τις ακόλουθες δράσεις του Συνδέσμου:

 

*15 Απριλίου 2016, Θεσσαλονίκη, Ημερίδα για τους Κανονισμούς του αθλήματος της Ιστιοπλοϊας.

 

*11 Μαϊου 2016, Αθήνα (Αίθουσα ΕΣΗΕΑ), Παρουσίαση της επιστημονικής έκδοσης «Κοινωνία και Αθλητισμός στην Ελλάδα», σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Αλεξάνδρεια».

 

*14-15 Μαϊου, Θεσσαλονίκη (Γήπεδα Μίκρας), 9ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου

«Σταύρος Ρεπανάς».

 

*17 Μαϊου 2016, Αθήνα (Αίθουσα ΕΣΗΕΑ), Ημερίδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σε συνεργασία με την ΕΟΕ.

 

*18 Ιουνίου 2016, Συνδιοργάνωση με την ΕΦΟΕΠΑ, Τουρνουά Πινγκ Πονγκ για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ στην Αθήνα, αντίστοιχη διοργάνωση για πρώτη φορά και στη Θεσσαλονίκη (11 Ιουνίου 2016) και ενδεχόμενη διοργάνωση στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 

Ø Το Δ.Σ. ανακοινώνει επίσης, την ειδική έκπτωση 10% που εξασφάλισε για τα μέλη του για όλες τις εποχές του χρόνου, στην ξενοδοχειακή μονάδα Sensimar Royal Blue Resort and Spa, στο Ρέθυμνο.

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …