Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών Βόλεϊ

Αποφάσεις Δ.Σ. 4.02.2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η 14η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν  τα εξής θέματα:

  • Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για τις εξελίξεις στο θέμα του ΕΣΠΑ, αλλά και για τη συμμετοχή του στο 82ο Διεθνές Συνέδριο της AIPS στη Λωζάνη, στο οποίο για πρώτη φορά απονεμήθηκαν τα δημοσιογραφικά βραβεία της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικού Τύπου (AIPS). Αποφασίστηκε  να ενθαρρυνθούν τα μέλη του Σωματείου να υποβάλλουν υποψηφιότητες στην επόμενη έκδοση των συγκεκριμένων βραβείων. Επίσης, το Δ.Σ. συνεχάρη τον πρόεδρο, που ανέλαβε μαζί με τον πρόεδρο των Δανών δημοσιογράφων, τον έλεγχο των οικονομικών της Διεθνούς Ομοσπονδίας (AIPS).  
  • Να επισημανθεί σε όλα τα μέλη ότι οι ταυτότητες του ΠΣΑΤ για το 2018 δεν έχουν καμία ισχύ, καθώς έχουν λήξει. Καλούνται όσα μέλη δεν έχουν προχωρήσει στην έκδοση νέας ταυτότητας να το πράξουν αμέσως, διαφορετικά δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα.
  • Ο ΠΣΑΤ θα συμμετάσχει στην εκπαιδευτική Ημερίδα του προγράμματος ASPIRE (Activity, Sport & Play for the Inclusion of Refugees in Europe), που θα γίνει στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019. Επίσης, ο  Σύνδεσμος έχει ήδη προτείνει συγκεκριμένη αθλήτρια ως role model για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
  • Έγινε αποδεκτή η εισήγηση του Α΄Αντιπροέδρου Φώντα Χήτα για τη διοργάνωση Έκθεσης Αθλητικής Φωτογραφίας, Σκίτσου και Βιβλίου, σε συνεργασία με την ΕΦΕ και με ενεργό ρόλο στη διοργάνωσή της, από την Ακαδημία Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ).
  • Έγινε αποδεκτή η εισήγηση του μέλους του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Τουτσίδη, για διοργάνωση ημερίδας σχετικά με το σύγχρονο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο του καθιερωμένου τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς» στη Θεσσαλονίκη.
  • Έγινε αποδεκτή η πρόταση του Εφόρου Μάνου Σταραμόπουλου για θέσπιση ειδικών βραβείων στη μνήμη των Ανδρέα ΜΠΟΜΗ και Νίκου ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.
  • Να γίνει εντός του Μαρτίου η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Περισσότερα άρθρα