Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών Βόλεϊ

Αποφάσεις Δ.Σ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) στην 30η συνεδρίαση του Δ.Σ. έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

 

  1. Νέος Γενικός Γραμματέας εκλέχθηκε παμψηφεί ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου σε μυστική ψηφοφορία, ως μοναδικός υποψήφιος. Ο συνάδελφος εισήλθε στο Δ.Σ. ως α’ αναπληρωματικό μέλος, μετά την παραίτηση του συναδέλφου Δήμου Μπουλούκου.  

 

  1. Θα γίνουν άμεσα συντονισμένες ενέργειες για τα θλιβερά φαινόμενα στοχοποίησης συναδέλφων με αποδέκτες τον αθλητικό εισαγγελέα και τις αρμόδιες διοργανώτριες αρχές. Για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

 

  1. Ο ΠΣΑΤ θα καταθέσει τις προτάσεις του σχετικά με τον ρόλο και την προστασία του αθλητικού συντάκτη στην προπαρασκευαστική επιτροπή για τον νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Τα μέλη μας μπορούν να καταθέτουν στην γραμματεία του ΠΣΑΤ τις απόψεις- θέσεις τους σχετικά με το θέμα, οι οποίες και θα συμπεριληφθούν μετά από αξιολόγηση στις συνολικές προτάσεις.  

 

  1. Θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. εντός του επόμενου διμήνου με θέμα την Γιορτή των Κορυφαίων που φέτος διοργανώθηκε για 66η χρονιά και ήταν από τις πλέον επιτυχημένες. Ο ΠΣΑΤ καλεί τα μέλη του να καταθέσουν προτάσεις σχετικά με την βελτίωση του θεσμού που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού.

 

  1. Έγινε η ενημέρωση για την εκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 σε συνεργασία με την Ένωση Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρων-Νήσων (ΈΣΗΕΠΗΝ) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Συντονιστής είναι ο αναπληρωτής ταμίας του ΠΣΑΤ και Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Αντώνης Παπουτσάκης και τον ΠΣΑΤ θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

 

  1. Ο ΠΣΑΤ θα παραστεί μετά από πρόσκληση στην γιορτή της Ένωσης Αθλητικών Συντακτών  Κύπρου (ΕΑΚ) στις 16 Ιανουαρίου 2020 και θα τον εκπροσωπήσει ο Ειδικός Γραμματέας Φάνης Σκύφτας.

 

  1. Στην ανεξάρτητη Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων ομόφωνα ορίστηκε ως μέλος της ο συνάδελφος Μάκης Παπαζήσης, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον αείμνηστο Γιώργο Παντούρη.

 

  1. Θα υπάρξει συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ για ειδική εκδήλωση στη μνήμη του Ανδρέα Μπόμη.

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…