ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 15ης ΜΑΪΟΥ 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 15ης ΜΑΪΟΥ 2012

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), άρχισε μετά το τέλος των εργασιών της Έκτακτης Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου μας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Μαϊου 2012 στην αίθουσα συνεδρίων «Γεώργιος Καράτζας» της ΕΣΗΕΑ.

Η Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τους οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, καθώς επίσης και την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απάλλαξε από κάθε ευθύνη τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ εξέλεξε και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, την οποία αποτελούν οι συνάδελφοι Στέλιος Βάνας (Πρόεδρος), Ευάγγελος Μητρούσιας, Αγγελική Τζιρμάκη, Νίκος Συνοδινός, Σωτήρης Κέλλας, Γιάννης Δέλκος, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Κώστας Βασιλάκης, Ακης Δημακός, Αποστόλης Νταλούκας, Γιάννης Λαμπίρης και Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Επίσης η Γ.Σ. έκανε ομόφωνα δεκτές τις προτάσεις  του απερχόμενου Δ.Σ. και ενέκρινε:

*Την ανακήρυξη του Κώστα Μυλωνά ως Επί Τιμή Α΄ Αντιπροέδρου, για τις πολύτιμες και επί σειρά ετών  υπηρεσίες του στον ΠΣΑΤ

*Τη μετάταξη του συναδέλφου και Γ.Γ. της ΠΟΕΣΥ, Δημήτρη Κουμπιά, από πάρεδρο σε τακτικό μέλος

*Τη διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Λάζαρου Μουρκάκου, που θα διοργανώνει σε ετήσια βάση το Δ.Σ. στη περιοχή της Αττικής

*Την εγγραφή ως πάρεδρου μέλους του Νικήτα Πουζουκάκη από τη Ρόδο

*Την εγγραφή ως πάρεδρου μέλους του Μανώλη Μουρκάκου, αδελφού του αείμνηστου Λάζαρου.

*Την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με την ΕΤ3 για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ για τα 60 χρόνια του ΠΣΑΤ, χωρίς οικονομική υποχρέωση του Συνδέσμου, μετά από σχετική συμφωνία μεταξύ του προέδρου του ΠΣΑΤ, Παύλου Γερακάρη και του Γενικού Διευθυντή της ΕΤ3, Κώστα Μπλιάτκα.

*Τη διοργάνωση σεμιναρίων για την Ελληνική γλώσσα στην Αθήνα και για τα Παραολυμπιακά Αθλήματα, στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, λόγω έλλειψης της απαιτούμενης αυξημένης πλειοψηφίας, δεν συζητήθηκαν οι προτάσεις, του Δ.Σ. και μελών του Συνδέσμου, για την αλλαγή άρθρων του καταστατικού του ΠΣΑΤ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…