Τετάρτη , 29 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ανακοινώσεις / ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Οι τελευταίες λεπτομέρειες των εκδηλώσεων που θα γίνουν αύριο και μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη, συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ.
Πρόκειται για το 3ο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς», που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 15 Απριλίου 2010 (16.00) στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας στη Μίκρα με τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών ομάδων από τις ακαδημίες των ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Απόλλων Καλαμαριάς και Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.
Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, στη μνήμη ενός εκ των πιο σημαντικών λειτουργών της αθλητικής ενημέρωσης, συνδιοργανώνουν ο ΠΣΑΤ, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, η ΕΣΗΕΜΘ, η Νομαρχία Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Καλαμαριάς. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία έχουν κληθεί να παραστούν μέλη της Κυβέρνησης και όλοι οι αθλητικοί φορείς της Θεσσαλονίκης, θα τιμηθούν οι οικογένειες των Γιώργου Τουρώνη, Σταύρου Μπαλτίδη και Γιώργου Πλατσούκα, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα υπάρξει έκθεση φωτογραφίας και θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με ώρα έναρξης 18.30, μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΕΤ- 3 και των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Ε.Π.Σ.Μ.
Η άλλη σημαντική εκδήλωση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, είναι η ημερίδα για την ελληνική γλώσσα, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλάρη 5, 3ος όροφος), την Παρασκευή 16 Απριλίου (11.00-13.00). Κύριος ομιλητής θα είναι ο ομότιμος καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Χρίστος Τσολάκης, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Α΄ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, Κώστας Μυλωνάς και ο γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΜΘ, Αναστάσιος Φωκιανίδης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, στη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό, ενόψει της ετήσιας απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα διεξαχθεί στις 4 Μαϊου (11.00) στα γραφεία του ΠΣΑΤ και σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαϊου 2010 (11.00) στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.
Τα υπόλοιπα θέματα, που συζητήθηκαν σήμερα ήταν η Ημερίδα για τη βία που θα διοργανώσει ο ΠΣΑΤ με τη συνδρομή της Γ.Γ.Α. και του ΟΠΑΠ στις 13 Μαϊου στην αίθουσα συνεδρίων της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, αλλά και το ζήτημα της διοργάνωσης της Γιορτής των Κορυφαίων, η οποία αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 13 ή αν υπάρξει πρόβλημα στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

About admin

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …