ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης, ασχολήθηκε με πάρα πολλά θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Συγκεκριμένα με την εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων, το Συνέδριο ΠΣΑΤ-ΕΑΚ, τη γιορτή των Κορυφαίων, τα οικονομικά του Συνδέσμου, καθώς επίσης και με το θέμα της ελληνικής υποψηφιότητας στην Ευρωπαϊκή Ενωση Αθλητικών Συντακτών (UEPS).

Για το ζήτημα αυτό, είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ο ειδικός γραμματέας του ΠΣΑΤ, Γιάννης Μαμουζέλος και ο πρόεδρος του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου και ταμίας της UEPS, Γιάννης Δάρας, οι οποίοι ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους.

Μετά από ψηφοφορία μεταξύ 12 παρισταμένων μελών του Δ.Σ., υπερίσχυσε ο συνάδελφος Γιάννης Δάρας, με έξι (6) ψήφους, έναντι πέντε (5) που έλαβε ο Γιάννης Μαμουζέλος, ενώ υπήρξε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Επίσης στο σημερινό Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, είχε κληθεί και παρέστη ο συνάδελφος, Κώστας Βερνίκος, που είναι αντιπρόεδρος της AIPS και ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ του Εθνικού Συνδέσμου και της AIPS.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…