Πέμπτη , 23 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. 11.1.19

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. 11.1.19

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η 13η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ και μεταξύ άλλων αποφασίστηκε όπως:

Για καλύτερη επικοινωνία του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ με τα μέλη του Συνδέσμου, όπως κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα, από τις 14:00 ως τις 16:00, θα υπάρχει ανοιχτή συνάντηση στα γραφεία του Συνδέσμου μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με όσα μέλη το επιθυμούν, για ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών αλλά και προτάσεων. Η πρώτη ανοιχτή συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου (14:00-16:00) και όποια  μέλη το επιθυμούν είναι ευπρόσδεκτα.

Επίσης, έγινε ο πρώτος απολογισμός της Γιορτής των Κορυφαίων, η οποία κατά γενική ομολογία είχε μεγάλη επιτυχία. Αποφασίστηκε μία προσεχή συνεδρίαση του Δ. Σ. να αφιερωθεί στην Γιορτή, για συζήτηση προτάσεων και λήψη αποφάσεων για τη βελτίωση της εκδήλωσης που τιμά τον Σύνδεσμο αλλά και προβάλλει τον ελληνικό αθλητισμό, εδώ και 65 χρόνια.

Συζητήθηκε η παιδική γιορτή που έγινε στη Θεσσαλονίκη και διοργάνωση η Περιφερειακή Επιτροπή Μακεδονίας – Θράκης, η οποία ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, χάρη στις προσπάθειες του Προέδρου Μιχάλη Μελισσίδη και των υπολοίπων μελών της

Εξάλλου, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Φώντας Χήττας που εκπροσώπησε τον ΠΣΑΤ στην ετήσια γιορτή της Ενωσης Αθλητικογράφων Κύπρου ενημέρωσε το Δ.Σ. για την εκδήλωση των αδελφών Κυπρίων αθλητικών συντακτών, καθώς και την ανάπτυξη περαιτέρω των σχέσεων των δυο Συνδέσμων.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση της επιτροπής Νέων Μελών για την εγγραφή ως μελών:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΛΥΚΑΚΗΣ Ευάγγελος: Εφημερίδα «King Bet»

ΜΠΟΥΡΑΣ Ιωάννης : «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV»

ΡΑΠΤΗΣ Κωνσταντίνος: Εφημερίδα «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

 ΔΟΚΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος: Εφημερίδα «SPORTDAY»

ΠΕΤΡΩΤΟΣ Δημήτριος: «ΣΠΟΡ FM 94,6»

 Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος θα εκπροσωπήσει το Σύνδεσμο στο 82ο Παγκόσμιο Συνέδριο της AIPS, που θα γίνει στη Λωζάνη στις 21-24 Ιανουαρίου.

About Evdokia Lamprou

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …