Home / Slider / Απόλαυσαν την επαφή με την επιτραπέζια αντισφαίριση για 6η χρονιά οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ

Απόλαυσαν την επαφή με την επιτραπέζια αντισφαίριση για 6η χρονιά οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ

Πέρασαν έξι ξέγνοιαστες ώρες. Άφησαν για λίγο στην άκρη τις ατέλειωτες υποχρεώσεις και τα άγχη της δουλειάς κι έδωσαν χρόνο στον εαυτό τους για διασκέδαση με αθλητική ενασχόληση! Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συγκεντρώθηκαν γι’ άλλη μια χρονιά, τέτοια εποχή, στην ομοσπονδιακή αίθουσα STΙGΑ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με σκοπό να χαλαρώσουν και να ψυχαγωγηθούν με τη ρακέτα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Με κέφι, ζωντάνια, πάθος και πολλές δυνάμεις μετείχαν στο 6ο τουρνουά της Αθήνας για τα media και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ιδωθούν με συναδέλφους μακριά από την πίεση της καθημερινότητας. Μαζί τους χάρηκαν την όμορφη ατμόσφαιρα η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕπΑ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), που βλέπουν ότι η προσπάθεια, που άρχισαν το 2011, εξακολουθεί να έχει σημαντική ανταπόκριση. Φέτος οι συμμετοχές έφτασαν τις 46, από περίπου 20 μέσα ενημέρωσης. Ήταν οι λιγότερες από την έναρξη του θεσμού, αλλά είχαν τη μικρότερη αποχή από κάθε άλλη φορά (στις 55 ήταν οι δηλώσεις συμμετοχής).

Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, η θερμοκρασία πήγε στα ύψη, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν στην έναρξή του, αλλά δεκάδες εργαζόμενοι στον Τύπο επέλεξαν να πάνε για πινγκ πονγκ για ν’ αποφορτιστούν. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί, φωτογράφοι, μοντέρ, διοικητικοί υπάλληλοι και άλλοι ανανέωσαν την επαφή τους με τη ρακέτα και δοκίμασαν τις ικανότητές τους. Αγωνίστηκαν 41 άνδρες και 5 γυναίκες και μεταξύ αυτών καταγράφηκαν πολλές νέες συμμετοχές, στοιχείο με ξεχωριστή σημασία για τους διοργανωτές και το άθλημα. Χαμόγελα, πειράγματα, πολλές φωτογραφίες, φιλικά ματσάκια με φίλους και παιδιά ακόμα και στις ώρες των διαλλειμάτων ή στο τέλος των αγώνων συνέθεσαν την ενθουσιώδη εικόνα. Από τις 10.45 έως τις 15.45 και σε 10 τραπέζια, όλοι οι αθλούμενοι έδωσαν καλό αριθμό παιχνιδιών, καθώς στις κλασικές κατηγορίες έγιναν γκρουπ αρχικά και νοκ άουτ αναμετρήσεις στη συνέχεια. Επίσης, για τους αθλητές που είχαν αποκλειστεί στη φάση των γκρουπ, σχηματίστηκε ξανά ταμπλό «παρηγοριάς».

Το 6ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΦΟΕπΑ Μανώλης Κολυμπάδης, ο οποίος έκανε και δύο απονομές επάθλων. Από το ΔΣ του ΠΣΑΤ ήταν παρών ο ειδικός γραμματέας Γιάννης Κορακής, που αγωνίστηκε κιόλας. Στη διάρκεια των αγώνων εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ έβγαλε στον αέρα συνεντεύξεις από το ΣΕΦ για το τουρνουά, ενώ τηλεοπτικά συνεργεία από τα κανάλια NOVAsports και το ART βρέθηκαν στο στάδιο για ρεπορτάζ και πλάνα. Η ομοσπονδία πρόσφερε, έπειτα από κλήρωση, 11 δώρα με είδη του αθλήματος από παλαιότερο υλικό των εθνικών ομάδων.

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:

ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ:

 1. Κώστας Αρμαγανίδης Freerun.gr
 2. Χάρης Εργατίδης Freerun.gr
 3. Άλκης Τσαβδαράς OTE TV

-. Λάμπρος Μπαλάφας    OTE TV

ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

 1. Κατερίνα Ραυτοπούλου Όμιλος Forthnet
 2. Μαρία Πετροπούλου Κανάλι ART
 3. Λένα Χαραλαμποπούλου Κανάλι ART

-. Ειρήνη Παππά      Συνεργασία με κανάλια NOVAsports

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΩΝ:

 1. Νίκος Λάκατας Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
 2. Πέτρος Γαβριήλ Συνεργασίες με τηλεοπτικές παραγωγές
 3. ΠέτροςΓιαννακούρης Associated Press
 4. Χάρης Καρτσώνης Power Media Productions S.A.

ΑΓΩΝΕΣ «ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ»

 1. Ηλίας Μουρούζης ΕΡΤ
 2. Ηλίας Φουντούλης STAR (Blind Taste)
 3. Νίκος Μαχαίρας Goal News

-. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος  OTE TV

Εκ μέρους των διοργανωτών και μετά το πέρας ενός ακόμα πρωταθλήματος εργαζομένων στα ΜΜΕ, το γραφείο Τύπου της ΕΦΟΕπΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:

Τη διαιτήτρια Αλίκη Στακιά, που πρόσφερε εθελοντικά και φέτος τις υπηρεσίες της.

Τη διευθύντρια των διοικητικών υπηρεσιών της ΕΦΟΕπΑ Στέλλα Νικολουδάκη, που οργάνωσε τη γραμματεία.

Τα σωματεία του Ταύρου, του Πανιωνίου και του ΑΛΦΑ, τα οποία παραχώρησαν ρακέτες για το τουρνουά, όπως και τον αθλητή Π. Γαβριήλ για τον ίδιο λόγο.

Όλους τους συμμετέχοντες διότι βοήθησαν και στη διαιτησία των παιχνιδιών.

Όλους τους ανθρώπους του Τύπου, που δήλωσαν συμμετοχή και για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν μπόρεσαν τελικά να έρθουν στους αγώνες, όπως και πολλούς ακόμα, που βοήθησαν στη διάδοση και την προβολή του τουρνουά.

About

Check Also

Το επετειακό λογότυπο του ΠΣΑΤ για τα 70 χρόνια

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ιδρύθηκε το 1952 και έχει στη δύναμή του περισσότερα …