Κυριακή , 5 Δεκεμβρίου 2021
Home / Breaking News / Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εύχεται καλύτερο πρωτάθλημα από κάθε άλλη χρονιά, για τους Έλληνες φιλάθλους, παρά το γεγονός ότι, οι προϋποθέσεις δεν ευνοούν, εξαιτίας της πανδημίας.  Από την πλευρά των εργαζομένων, δηλαδή των ποδοσφαιριστών, είμαστε βέβαιοι ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια. Ευχόμαστε το ίδιο να γίνει και από τις ΠΑΕ. Όλες τις πλευρές τις συμφέρει.   

Οι αθλητικοί συντάκτες καλούνται και πάλι να καλύψουν δημοσιογραφικά τους αγώνες των 14 ομάδων κάτω από δύσκολες υγειονομικές συνθήκες. Η αμεσότητα της επικοινωνίας με παίκτες και προπονητές δεν υπάρχει πλέον. Επίσης οι θέσεις στα δημοσιογραφικά έχουν περιοριστεί σημαντικά. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει τις προσπάθειες που καταβάλουν όλοι οι συνάδελφοι για όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των φιλάθλων.  

Η νέα διοίκηση του ΠΣΑΤ, με πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας με τους φορείς του ποδοσφαίρου θα είναι παρούσα για την επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν στον χώρο των ΜΜΕ για όσο διάστημα ακόμα δεν κινούμαστε στην κανονικότητα.  Αλλά ταυτόχρονα δεν θα δεχτεί να δημιουργηθούν εμπόδια στο έργο των αθλητικών συντακτών. Εξάλλου στους αγώνες δεν …παίζουν οι δημοσιογράφοι.

About Ioanna Alisandratou

Check Also

Τετάρτη μεσημέρι 1η Δεκεμβρίου τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ για το 2021

Η στιγμής της αναγνώρισης και της επιβράβευσης των αθλητικών δημοσιογράφων που ξεχώρισαν με τη δουλειά …