Σάββατο , Ιούνιος 19 2021
Breaking News
Home / Slider / ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Οι διαδικασίες για την ανάδειξη των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών(τριών), ομάδων και προπονητών του 2020 άρχισαν. Ο ΠΣΑΤ, που διοργανώνει από το 1954 την παραδοσιακή  ψηφοφορία,  ολοκληρώνει την αποστολή της αλληλογραφίας στις εθνικές ομοσπονδίες για να στείλουν στον Σύνδεσμο τις προτάσεις τους, με τις πιο σημαντικές επιτυχίες της χρονιάς στο άθλημά τους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει, εντός του Ιανουαρίου, η φάση διεξαγωγής της ψηφοφορίας μεταξύ των αθλητικών συντακτών, μελών του ΠΣΑΤ, για την ανάδειξη των κορυφαίων του 2020. Μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από την πανδημία και στον αθλητισμό. Με πολλές αρνητικές συνέπειες, όπως είναι η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο χρόνος και ο τρόπος διεξαγωγής της ιστορικής τελετής της βράβευσης των αρίστων του 2020 θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας.

                                         ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Το ΔΣ του ΠΣΑΤ ενημερώνει τα μέλη του, που είναι συγγραφείς, ότι θέτει στη διάθεσή τους την ιστοσελίδα του (psat.gr) και τη σελίδα του στο facebook (ΠΣΑΤ) για να παρουσιάσουν το συγγραφικό τους έργο και να τους γνωρίσουν καλύτερα όχι μόνο οι συνάδελφοι μας αλλά και ευρύτερα το φίλαθλο κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

About Evdokia Lamprou

Check Also

Ο ΠΣΑΤ στηρίζει το διαδικτυακό σεμινάριο της Παραολυμπιακής Επιτροπής για τον Αθλητισμό των ΑμεΑ και τα ΜΜΕ

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Παραολυμπιακός Αθλητισμός & αναπηρία υπό το …