Αστυνομικοί-Αθλητικοί Συντάκτες σημειώσατε....1.

Αστυνομικοί-Αθλητικοί Συντάκτες σημειώσατε….1.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Αστυνομικοί-Αθλητικοί Συντάκτες σημειώσατε….1.

Αστυνομικοί-Αθλητικοί Συντάκτες σημειώσατε….1.

Αστυνομικοί και δημοσιογράφοι βρέθηκαν αντιμέτωποι αυτή την φορά, όχι σε κάποιο χώρο συγκέντρωσης ή διαμαρτυρίας, αλλά σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και συγκεκριμένο στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου έδωσαν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, υποστηρίζοντας ένα κεντρικό σύνθημα : «Όχι βία στον Αθλητισμό».

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης», που κέρδισε την αντιπροσωπευτική ομάδα των Αθλητικών Συντακτών, με 4-2.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Ελευθέριος Οικονόμου, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, το μέλος της διοίκησης Χρήστος Κυρίτσης , από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρών ήταν ο Γιάννης Ζαβραδινός, ενώ από την διοίκηση του ΠΣΑΤ παραυρέθηκαν ο Β΄Αντιπρόεδρος Αντώνης Αντωνόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Ευσταθίου, ο ταμίας Τάσος Αντωνίνης ο Κοσμήτορας Νίκος Γιαννόπουλος.

Ο συνάδελφος Βαγγέλης Αλυσανδράτος, πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλ’ηματος, ήταν ο εκλέκτορας της ομάδας των Αθλητικών Συντακτών.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι σκόρερ της ομάδας των Αστυνομικών, ήταν οι : Καρδέλης, Κερτένης, Ντόλιας και Τσιτιρίδης, ενώ στο πέναλτι, που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, αστόχησε ο Δούβαλης και για την ομάδα των Αθλητικών Συντακτών σκόραραν οι Βλάχος και Παγιωτέλης.

Η ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης», αγωνίστηκε με τους :Μαργαρίτη, Θεοδωρίδη, Χατζηανδρέου, Νικολαίδη, Φεστερίδη, Βαβουλίδη, Ντόλιο, Μπεσδενιώτη, Δούβαλη, Καρδέλη, Κακαζιάνη, Διουνισάτο, Κερτένη, Θωμά, Τσιτιρίδη και Μενδρινό.

Με την αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών έπαιξαν οι :Γιαννούλης, Μαρκάτης, Κωστάκης, Αντωνόπουλος, Καλλέργης, Παγιωτέλης, Κωσταβάρας, Μακρής, Λογοθέτης, Ντάλτας, Βλάχος, Καρμάτης, Ντάσκας, Παπαβασιλείου και Αργυρόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα, ήταν ο Νίκος Παπαγεωργίου (υπαστυνόμος) με επόπτες τους : Παπαγεωργίου και Σταμογιαννόπουλο ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Βασίλης Μαστρογιάννης.

Γιατρός του αγώνα ήταν ο Νίκος Κασαπόπουλος.

*Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Ελευθέριος Οικονόμου, εξήρε την πρωτοβουλία για την διεξαγωγή του αγώνα και συνεχάρη νικητές και ηττημένους.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση, μπορείτε να προμηθευθείτε από το πρακτορείο actionimages.gr, username free, password images.

Η   ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ.

Σε ημερίδα εξάλλου που έγινε σήμερα το πρωί, σε κεντρικό ξενοδοχείο με βασικό σύνθημα «Όχι στη βία απ΄όπου κι΄αν προέρχεται», με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Νικητιάδη, παραβρέθηκε και ο πρόεδρος  του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης.

Σε παρέμβαση του, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών, επεσήμανε τον ρόλο, την αποστολή, αλλά και τις ευθύνες των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων, στην αντιμετώπιση του επικίνδυνου φαινομένου της βίας στον Αθλητισμό.

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…