Αύριο, Τρίτη 17 Μαϊου, η Ημερίδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Αύριο, Τρίτη 17 Μαϊου, η Ημερίδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Αύριο Τρίτη 17 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα που διοργανώνει ο  Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με θέμα: «Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016: Η διοργάνωση και οι προοπτικές των Ελλήνων αθλητών». Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) στις 11 π.μ.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε δημοσιογράφους, αθλητές, παράγοντες του αθλητισμού, φοιτητές και σπουδαστές, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν τον ερχόμενο Αύγουστο στη Βραζιλία.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος  και ο Σύμβουλος της Πρεσβείας της Βραζιλίας, Flavio Goldman, ενώ εισηγήσεις θα παρουσιάσουν ο Πρόεδρος της ΔΟΑ και αρχηγός της αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΟΕ Στράτος Καρέτος, ο Δημοσιογράφος-Μέλος του ΠΣΑΤ και Υπεύθυνος Τύπου της ΕΟΕ, Τάσος Παπαχρήστου, ο Δημοσιογράφος και Μέλος του ΠΣΑΤ Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου, ο παγκόσμιο πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση.

 

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…