Τετάρτη , Δεκέμβριος 2 2020
Home / Slider / Αύριο, Τρίτη 17 Μαϊου, η Ημερίδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Αύριο, Τρίτη 17 Μαϊου, η Ημερίδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Αύριο Τρίτη 17 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα που διοργανώνει ο  Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με θέμα: «Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016: Η διοργάνωση και οι προοπτικές των Ελλήνων αθλητών». Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) στις 11 π.μ.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε δημοσιογράφους, αθλητές, παράγοντες του αθλητισμού, φοιτητές και σπουδαστές, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν τον ερχόμενο Αύγουστο στη Βραζιλία.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος  και ο Σύμβουλος της Πρεσβείας της Βραζιλίας, Flavio Goldman, ενώ εισηγήσεις θα παρουσιάσουν ο Πρόεδρος της ΔΟΑ και αρχηγός της αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΟΕ Στράτος Καρέτος, ο Δημοσιογράφος-Μέλος του ΠΣΑΤ και Υπεύθυνος Τύπου της ΕΟΕ, Τάσος Παπαχρήστου, ο Δημοσιογράφος και Μέλος του ΠΣΑΤ Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου, ο παγκόσμιο πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση.

 

About

Check Also

Με τις νέες Ταυτότητες του 2021 δώρο μια πάνινη μάσκα με το σήμα του ΠΣΑΤ

Στη διάθεση των μελών μας είναι οι Ταυτότητες για του Συνδέσμου για το 2021. Το …