Τετάρτη , 22 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Δημοσιογράφοι μπαίνουν μπροστά για την αγορά λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία

Δημοσιογράφοι μπαίνουν μπροστά για την αγορά λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία

H Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων  Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΘΕΣτΕΕ) με το Επικουρικό της Ταμείο και το Μορφωτικό της Ίδρυμα, μαζί με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και την Περιφερειακή Επιτροπή Αθλητικών Συντακτών Θεσσαλίας, γίνονται μπροστάρηδες στην προσπάθεια που ξεκίνησαν οι γονείς παιδιών με Αναπηρία του Βόλου, για την αγορά ειδικά διαμορφωμένου Λεωφορείου για το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Κατάρτισης Βόλου.

Το λεωφορείο θα χρησιμοποιηθεί για την μετακίνηση και την ένταξη των νεαρών συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Έτσι, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, στις 7μ.μ. στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου πραγματοποιούν μαζί με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Μαθητών ΕΕΕΕΚ Βόλου, τον Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ Ν. Μαγνησίας, τη Λέσχη Κοινωνίας Βόλου και τον κ. Μίλτο Μουστακαλή ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ, τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της δημοσιογράφου Ελένης Α. Παπαθανασίου – Αποστολάκη με θέμα «Βόλος η πόλη μου».

Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα έχει περισσότερο τη μορφή φιλανθρωπικού γκαλά και θα βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στην εθελοντική προσφορά. Όλοι οι συνδιοργανωτές, θέλουν να περάσουν το μήνυμα, πως δεν χωρά κανένας αποκλεισμός και όλα τα παιδιά του κόσμου, δικαιούνται να έχουν ίσες ευκαιρίες στη μάθηση και στη ζωή.

Μέσα από τις εικόνες, τη μουσική και τα χρώματα, καλούν όλους τους συμπολίτες μας, να γίνουν κοινωνοί της προσπάθειας για την επίτευξη του επιθυμητού στόχου. Στην έκθεση, η δημοσιογράφος Ελένη Παπαθανασίου-Αποστολάκη, θα παρουσιάσει 60 περίπου φωτογραφίες του Βόλου, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά του λεωφορείου.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 14 – 21 Δεκεμβρίου 2018, καθημερινά 6-9μ.μ., ενώ την εκδήλωση των εγκαινίων, θα επενδύσει μουσικά ο γνωστός Βολιώτης καλλιτέχνης Γιώργος Μπελίρης.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης, είναι η ΕΨΑ, το Ζαχαροπλαστείο ο Μπάμπης, ο μουσικός οίκος Κεχαΐδη, το τσίπουρο Τοκαλής και οι ψηφιακές εκτυπώσεις ΕΝΤΕΚΑ. Μετά το πέρας των εγκαινίων, θ’ ακολουθήσει δεξίωση, προσφορά για τον συγκεκριμένο σκοπό του κ. Μίλτου Μουστακαλή.

Οι διοργανωτές, μας καλούν όλους, να γίνουμε συνεπιβάτες σε μια διαδρομή αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, στις 7μ.μ. στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου.

About Evdokia Lamprou

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …