Τρίτη , 28 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2014

Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2014

Ο θεσμός των Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ συμπληρώνει φέτος δεκαπέντε χρόνια ζωής. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους ότι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το έτος 2014 με θέματα που έχουν δημοσιευθεί, μεταδοθεί ή παρουσιασθεί από 1η Νοεμβρίου 2013 έως 10 Οκτωβρίου 2014, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στα γραφεία του Συνδέσμου οι υποψηφιότητες προς βράβευση.

Η συμμετοχή γίνεται με τους εξής όρους:

1.   Κάθε συνάδελφος μπορεί να υποβάλει ένα μόνο κείμενο εργασίας του, το κατά την προσωπική του κρίση καλύτερο.
2.   Το κείμενο μπορεί να είναι συνέντευξη, άρθρο, έρευνα, σχόλιο, περιγραφή αγωνιστικού γεγονότος κλπ.
3.   Προκειμένου περί θέματος αναγομένου στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση, sites, περιοδικά και εφημερίδες, το κείμενο πρέπει να είναι αυθεντικό, δηλαδή χωρίς εκ των υστέρων διορθώσεις.
4.   Όσον αφορά στο φωτογραφικό ρεπορτάζ κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να αποστείλει μέχρι τρία φωτογραφικά στιγμιότυπα.
5.   Είναι δυνατή η υπό συναδέλφων υποβολή κειμένων για λογαριασμό άλλων συναδέλφων  υπό τους περιορισμούς ως ανωτέρω (αρ.1).
6.   Η επιτροπή δύναται να επιλέξει για βράβευση και θέμα που δεν θα υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους, αλλά από μέλος της Επιτροπής.
7.   Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται συμμετοχής συνάδελφοι που έχουν βραβευτεί τα αμέσως προηγούμενα τρία έτη, καθώς και συνάδελφοι που μετέχουν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου και τα όργανα αυτού (Πειθαρχικά Συμβούλια, Εξελεγκτική Επιτροπή κλπ.).
8.   Σημειώνεται ότι η αποστολή των κειμένων, των φωτογραφιών, των θεμάτων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των site κλπ. πρέπει να γίνει έως τις 10/10/2014, στα γραφεία του ΠΣΑΤ σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «για τα δημοσιογραφικά βραβεία».

Στην εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων, ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει τους συναδέλφους – συγγραφείς που εξέδωσαν βιβλίο το διάστημα Νοέμβριος 2013 – Σεπτέμβριος 2014 και θα βραβεύσει τα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν στα ΑΕΙ – ΤΕΙ στις πρόσφατες εξετάσεις.
Καλούνται οι συνάδελφοι να αποστείλουν στα γραφεία του Συνδέσμου, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2014 αντίτυπο των βιβλίων τους και να ενημερώσουν για τις επιτυχίες των παιδιών τους.

Στην επιτροπή βράβευσης μετέχουν οι συνάδελφοι: Γιώργος Παντούρης,  Πέτρος Λινάρδος, Ανδρέας Μπόμης, Βαγγέλης Φουντουκίδης, Νίκος Κατσαρός, Κώστας Μυλωνάς, Άγγελος Μενδρινός, Κώστας Κομίνης και Θοδωρής Νταβέλος (εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ).

About

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …