Τετάρτη , 22 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Δημοσιογραφικά Βραβεία 2013

Δημοσιογραφικά Βραβεία 2013

Ο θεσμός των Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ συμπληρώνει φέτος δεκατέσσερα χρόνια ζωής. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους ότι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το έτος 2013 με θέματα που έχουν δημοσιευθεί, μεταδοθεί ή παρουσιασθεί από 1η Νοεμβρίου 2012 έως 30 Σεπτεμβρίου 2013, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στα γραφεία του Συνδέσμου οι υποψηφιότητες προς βράβευση.

Η συμμετοχή γίνεται με τους εξής όρους:

  1. 1.   Κάθε συνάδελφος μπορεί να υποβάλει ένα μόνο κείμενο εργασίας του, το κατά την προσωπική του κρίση καλύτερο.
  2. 2.   Το κείμενο μπορεί να είναι συνέντευξη, άρθρο, έρευνα, σχόλιο, περιγραφή αγωνιστικού γεγονότος κλπ.
  3. 3.   Προκειμένου περί θέματος αναγομένου στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση, sites, περιοδικά και εφημερίδες, το κείμενο πρέπει να είναι αυθεντικό, δηλαδή χωρίς εκ των υστέρων διορθώσεις.
  4. 4.   Όσον αφορά στο φωτογραφικό ρεπορτάζ κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να αποστείλει μέχρι τρία φωτογραφικά στιγμιότυπα.
  5. 5.   Είναι δυνατή η υπό συναδέλφων υποβολή κειμένων για λογαριασμό άλλων συναδέλφων  υπό τους περιορισμούς ως ανωτέρω (αρ.1).
  6. 6.   Η επιτροπή δύναται να επιλέξει για βράβευση και θέμα που δεν θα υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους, αλλά από μέλος της Επιτροπής.
  7. 7.   Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται συμμετοχής συνάδελφοι που έχουν βραβευτεί τα αμέσως προηγούμενα τρία έτη, καθώς και συνάδελφοι που μετέχουν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου και τα όργανα αυτού (Πειθαρχικά Συμβούλια, Εξελεγκτική Επιτροπή κλπ.).
  8. 8.   Σημειώνεται ότι η αποστολή των κειμένων, των φωτογραφιών, των θεμάτων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των site κλπ. πρέπει να γίνει έως τις  30/09/2013, στα γραφεία του ΠΣΑΤ σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «για τα δημοσιογραφικά βραβεία».

Υπενθυμίζουμε ότι στην εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων, ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει τους συναδέλφους – συγγραφείς που εξέδωσαν βιβλίο το διάστημα Νοέμβριος 2012 – Σεπτέμβριος 2013 και θα βραβεύσει τα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν στα ΑΕΙ – ΤΕΙ στις πρόσφατες εξετάσεις.

Καλούνται οι συνάδελφοι να αποστείλουν στα γραφεία του Συνδέσμου, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2013 αντίτυπο των βιβλίων τους και να ενημερώσουν για τις επιτυχίες των παιδιών τους.

 Στην επίτροπή βράβευσης μετέχουν οι συνάδελφοι:Γιώργος Παντούρης,  Πέτρος Λινάρδος, Ανδρέας Μπόμης, Βαγγέλης Φουντουκίδης, Νίκος Κατσαρός, Κώστας Μυλωνάς, Κώστας Κομίνης και Θοδωρής Νταβέλος (εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ).

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …