Τρίτη , 21 Σεπτεμβρίου 2021
Home / ΒΡΑΒΕΙΑ / Δημοσιογραφικα βραβεια / Δημοσιογραφικα Βραβεια

Δημοσιογραφικα Βραβεια

Δημοσιογραφικά Βραβεία 2012

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο θεσμός των Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ συμπληρώνει φέτος δεκατρία χρόνια ζωής. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους ότι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το έτος 2012 με θέματα που έχουν δημοσιευθεί, μεταδοθεί ή παρουσιασθεί από 1η Νοεμβρίου 2011 έως 31 Οκτωβρίου 2012, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στα γραφεία του Συνδέσμου οι υποψηφιότητες προς βράβευση.

Η συμμετοχή γίνεται με τους εξής όρους:

1.   Κάθε συνάδελφος μπορεί να υποβάλει ένα μόνο κείμενο εργασίας του, το κατά την προσωπική του κρίση καλύτερο.

2.   Το κείμενο μπορεί να είναι συνέντευξη, άρθρο, έρευνα, σχόλιο, περιγραφή αγωνιστικού γεγονότος κλπ.

3.   Προκειμένου περί θέματος αναγομένου στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση, sites, περιοδικά και εφημερίδες, το κείμενο πρέπει να είναι αυθεντικό, δηλαδή χωρίς εκ των υστέρων διορθώσεις.

4.   Όσον αφορά στο φωτογραφικό ρεπορτάζ κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να αποστείλει μέχρι τρία φωτογραφικά στιγμιότυπα.

5.   Είναι δυνατή η υπό συναδέλφων υποβολή κειμένων για λογαριασμό άλλων συναδέλφων υπό τους περιορισμούς ως ανωτέρω (αρ.1).

6.   Η επιτροπή δύναται να επιλέξει για βράβευση και θέμα που δεν θα υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους, αλλά από μέλος της Επιτροπής.

7.   Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται συμμετοχής συνάδελφοι που έχουν βραβευτεί τα αμέσως προηγούμενα τρία έτη, καθώς και συνάδελφοι που μετέχουν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου και τα όργανα αυτού (Πειθαρχικά Συμβούλια, Εξελεγκτική Επιτροπή κλπ.).

8.   Τα βραβεία θα συνοδεύονται από συμβολικό χρηματικό ποσό.

9.   Σημειώνεται ότι η αποστολή των κειμένων, των φωτογραφιών, των θεμάτων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των site κλπ. πρέπει να γίνει έως τις  31/10/2012, στα γραφεία του ΠΣΑΤ σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «για τα δημοσιογραφικά βραβεία».

Στην επιτροπή βράβευσης μετέχουν οι συνάδελφοι: Γιώργος Παντούρης,  Πέτρος Λινάρδος, Ανδρέας Μπόμης,  Βαγγέλης Φουντουκίδης, Νίκος Κατσαρός, Κώστας Κομίνης, Κώστας Μυλωνάς και Θοδωρής Νταβέλος (εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ).

About admin

Check Also

Παράταση έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στην υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία 2020

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων στα Δημοσιογραφικά Βραβεία …

Αφήστε μια απάντηση