Διαβούλευση για το Καταστατικό, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, για τα μέλη της Αττικής

Διαβούλευση για το Καταστατικό, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, για τα μέλη της Αττικής

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, μετά την απόφαση για τροποποίηση του Καταστατικού, διοργανώνει σειρά ημερίδων, ώστε να χτιστεί, σε κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας, ο ΠΣΑΤ του μέλλοντος. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών, πέραν του καταστατικού, κυρίαρχο θέμα είναι ο ρόλος του Τύπου στα ζητήματα της λεγόμενης οπαδικής βίας και οι συνθήκες εργασίας των αθλητικών συντακτών την περίοδο της πανδημίας.

Προκειμένου να γίνει η συζήτηση πιο αποδοτική, οι συμμετέχοντες- μέλη του Συνδέσμου, χωρίστηκαν σε τρία μέρη, με γεωγραφικά κριτήρια. Η αρχή έγινε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου για τους συναδέλφους από τη Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία και συνεχίστηκε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου για τους συναδέλφους από την Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα, Κρήτη και Νησιά Αιγαίου και Ιονίου. Την προσεχή Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί διαδικτυακή εκδήλωση για τους συναδέλφους από την Αττική. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα μέσω zoom, από τις 11:00 έως τις 13:00.

Οι συνάδελφοι εκείνοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέσω e-mail ([email protected]), έως αύριο Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, προκειμένου να τους σταλεί το σχετικό link.

Συντονιστής είναι το μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ Δημήτρης Κανελλάκης, ο οποίος είναι και πρόεδρος της επιτροπής τροποποίησης καταστατικού, στην οποία μετέχουν επίσης οι κ.κ. Μαμουζέλος, Δάρας, Μάστορας και εκ μέρους του Δ.Σ. οι κ.κ. Αλεξόπουλος και Χρυσός.

Το ισχύον καταστατικό μπορείτε να το δείτε εδώ https://tinyurl.com/2p8v9thn

Εισήγηση του Δημήτρη Κανελλάκη

https://psat.gr/wp-content/uploads/2022/02/06/Εισήγηση-του-Δημήτρη-Κανελλάκη-για-το-Καταστατικό.pdf

Περισσότερα άρθρα