Τρίτη , 28 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Διαπιστεύσεις για το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου

Διαπιστεύσεις για το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ενημερώνει τα μέλη του ότι, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτημάτων για έκδοση δημοσιογραφικής/φωτογραφικής διαπίστευσης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, στη Ρωσία.

Η διαδικασία διεκπεραιώνεται μέσω των εθνικών ομοσπονδιών, στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να στείλουν το αρχικό αίτημα-επιστολή τους για να διαπιστευτούν στο προσεχές Μουντιάλ.

Συνεπώς, παρακαλείσθε να υποβάλλετε τα αιτήματά σας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

[email protected]

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Παρακαλείσθε θερμά όπως υποβληθούν αιτήματα από δημοσιογράφους ή φωτογράφους, οι οποίοι θα κάνουν χρήση της διαπίστευσης και όχι απλώς θα εξασφαλίσουν τη διαπίστευση χωρίς να γνωρίζουν αν θα μεταβούν στην Ρωσία για να καλύψουν τους αγώνες. Η συγκεκριμένη επισήμανση γίνεται αφενός λόγω του περιορισμένου αριθμού των διαθέσιμων διαπιστεύσεων για τα ελληνικά Μέσα και αφετέρου λόγω της αυστηρής πολιτικής που ακολουθεί η FIFA για περιπτώσεις που δεν κάνουν χρήση διαπιστεύσεων ή ακυρώνουν κρατήσεις.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι αναγκαία συνθήκη για την έκδοση διαπίστευσης είναι να εγγραφείτε στο FIFA Media Channel. Όσοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό, μπορούν να εγγραφούν μέσω της παρακάτω ηλεκτρονικής διεύθυνσης:

http://media.fifa.com/registration

Όσοι ενδιαφερόμενοι διαθέτουν ήδη λογαριασμό, παρακαλούνται:

α) Να ελέγξουν αν εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση. Σε περίπτωση που δεν έχουν, η συνηθέστερη αιτία έγκειται στη χρήση εσφαλμένων κωδικών, επομένως προτείνεται να ακολουθήσουν τη διαδικασία ανάκτησής τους.

β) Να ελέγξουν τα προσωπικά στοιχεία τους και όπου χρειάζεται να τα επικαιροποιήσουν».       

About

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …