ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ VODAFONE

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ VODAFONE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) υπενθυμίζει τη συμφωνία με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας Vodafone, η οποία προσφέρει εκπτωτικά πακέτα στα μέλη του Συνδέσμου και τα μέλη των οικογενειών τους (κάθε μέλος δικαιούται μέχρι και τέσσερις συνδέσεις). Διευκρινίζεται ότι η Vodafone παρέχει εκπτώσεις για τα ευέλικτα επαγγελματικά προγράμματα, λεπτομέρειες των οποίων θα αποστέλλονται από τον Σύνδεσμο στα μέλη με τις αντίστοιχες αιτήσεις. Διευκρινίζεται επίσης ότι, τα μέλη που επιθυμούν να έρθουν σε συμφωνία με τη Vodafone θα απευθύνονται μόνο στον εκπρόσωπο, που αναφέρεται στην αίτηση και όχι στα κατά τόπους καταστήματα.

 

Η συμφωνία αφορά στα εξής:

 

1. Έκπτωση 30% σε όλα τα μηνιαία πάγια των Ευέλικτων Προγραμμάτων

 

2. Μηνιαία έκπτωση 35% για τον επιπλέον χρόνο του παγίου της κάθε σύνδεσης (υπέρβαση χρόνου κλήσεων προς τα κινητά άλλων εταιρειών) – εθνικές κλήσεις

 

3. Επιδότηση 172,20 ευρώ για την αγορά συσκευής για κάθε νέα σύνδεση για όλα τα προγράμματα

 

4. Έκπτωση 30% σε όλα τα μηνιαία πάγια για την υπηρεσία Mobile Internet

 

Σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει για τους συνδρομητές Vodafone και τους συνδρομητές άλλων εταιρειών. Όσα μέλη του ΠΣΑΤ επιθυμούν να κάνουν χρήση της προσφοράς για τους ίδιους και για τα μέλη των οικογενειών τους, μπορούν να προμηθεύονται τις αιτήσεις που απαιτούνται από τη γραμματεία του Συνδέσμου και στη συνέχεια θα πρέπει να τις αποστέλλουν στην εταιρεία, μαζί με φωτοτυπία της ταυτότητας του ΠΣΑΤ.

Περισσότερα άρθρα