Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών Βόλεϊ

Ειδικές προσφορές για τη συμμετοχή στο 5ο Θερινό Σχολείο του ΠΣΑΤ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Θερινό Σχολείο, που αποτελεί κορυφαίο θεσμό του ΠΣΑΤ από το 2014 και μία από τις σπουδαιότερες δράσεις του, θα διοργανωθεί και φέτος στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, το πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου, θα έχει δε και διεθνή χαρακτήρα με τη συνεργασία της AIPS.

Απευθύνεται σε αθλητικούς συντάκτες, μέλη και μη μέλη του Συνδέσμου, φοιτητές και σπουδαστές   δημοσιογραφίας και συναφών σπουδών, καθώς επίσης και γενικότερα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό πρόγραμμα του, που εμπλουτίζεται κάθε χρόνο.

Στη θεματολογία του θα υπάρξουν και φέτος σημαντικές εισηγήσεις από πανεπιστημιακούς δασκάλους, επιστήμονες, συναδέλφους και κορυφαίους αθλητές μας, με αναφορά στο Μουντιάλ ποδοσφαίρου που διεξάγεται στη Ρωσία, κομβικά ζητήματα που αφορούν τα Μέσα Ενημέρωσης και τη λειτουργία τους, καθώς επίσης και τον ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα.

Ο ΠΣΑΤ, για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη δυνατότητα συμμετοχής των ενδιαφερόμενων αθλητικών συντακτών ή μη, στο Θερινό σχολείο, προχώρησε, με απόφαση του Δ.Σ., του σε ειδικές ρυθμίσεις για τα παράβολα συμμετοχής.

Για μεν τα μέλη του Συνδέσμου, όπου το παράβολο συμμετοχής είναι 70 ευρώ, θα ισχύσει η ΔΩΡΕΑΝ διάθεση της Ταυτότητας Μέλους του ΠΣΑΤ για το 2019 (κέρδος 15 ευρώ δηλαδή),

Για τους υπόλοιπους όπου το παράβολο είναι 90 ευρώ, θα υπάρχει μείωση 15 ευρώ, στην περίπτωση που δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως τις 31 Ιουλίου 2018 και καταβάλλοντας το ποσό των 15 ευρώ, στη γραμματεία του ΠΣΑΤ.

Στην Επιτροπή προεδρεύει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, από το Δ.Σ. μετέχουν ο Α’ Αντιπρόεδρος Φώντας Χήτας, ο Γενικός Γραμματέας Δήμος Μπουλούκος, ο Ταμίας Γιάννης Κορακής και οι Σωτήρης Τριανταφύλλου, πρώην Πρόεδρος ΠΣΑΤ, Θόδωρος Νταβέλος πρώην  Α’ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ και Σωτήρης Κέλλας Μέλος ΠΣΑΤ.

Περισσότερα άρθρα