Πέμπτη , 23 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Ειδική Προσφορά του ΟΤΕ T.V. για τα μέλη του ΠΣΑΤ

Ειδική Προσφορά του ΟΤΕ T.V. για τα μέλη του ΠΣΑΤ

Ο ΠΣΑΤ ανακοινώνει τη νέα προσφορά του ΟΤΕ TV για τους αθλητικούς συντάκτες – μέλη του Συνδέσμου, η οποία και θα αρχίσει να ισχύει από τις 20 Αυγούστου 2015.

Σύμφωνα με την προσφόρα:

Η ειδική τιμή του πλήρους πακέτου (Full pack) ΟΤΕ TV για τα Μέλη μας διαμορφώνεται σε 16,90€ το μήνα με τη δυνατότητα δωρεάν απόκτησης, απ’ όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές, του αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (PVR), που επιτρέπει τη χρήση της υπηρεσίας Εγγραφής Προγραμμάτων & Pause TV.

• Οι συνάδελφοι, που είναι συνδρομητές OTE TV μέσω δορυφόρου μπορούν, από τις 20/8/15, να ζητήσουν την αντικατάσταση του αποκωδικοποιητή τους με αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (PVR).

• Για τους συναδέλφους που ήδη έχουν αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (PVR), η χρέωση για τον εν λόγω αποκωδικοποιητή θα αλλάξει από τις 20 Αυγούστου αυτόματα σε δωρεάν.

• Οι συνάδελφοι που έχουν σήμερα OTE TV μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, μπορούν χωρίς χρέωση (δωρεάν εγκατάσταση και δορυφορική κεραία) να μετατρέψουν τη συνδρομή τους σε ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου με αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (PVR).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβαθμισμένη προσφορά του OTE TV καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο 13888.

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …