Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών Βόλεϊ

Εκδήλωση για τις γυναίκες- μέλη του ΠΣΑΤ στις 28/2

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Στην 32η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

-Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρες 18:00-20:00 ο ΠΣΑΤ θα διοργανώσει -χωρίς κόστος για τις συμμετέχουσες- συνάντηση των γυναικών αθλητικών συντακτών, μελών του Συνδέσμου, καθώς και των συζύγων των συναδέλφων, στο Athénée (πρώην Zonars, στην συμβολή Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου).

-Ο ΠΣΑΤ θα διοργανώσει ημερίδα με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, ώρες 12:00-14:00 στην ΕΣΗΕΑ.

-Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση της Επιτροπής Εγγραφών για την ένταξη στον Σύνδεσμο των συναδέλφων Κωνσταντίνου Σιούμπουρα (Αθήνα 984- Ως Τακτικό Μέλος), Ευάγγελου Μαραγκού (Ο Λόγος των Κυκλάδων- Ως Δόκιμο Μέλος), Ευμενίας Σιδεράκη (ΠΑΕ ΟΦΗ- Ως Δόκιμο Μέλος), Βασίλη Στοάκη (Παρατηρητής της Θράκης- Ως Δόκιμο Μέλος), Θανάση Μυριούνη (Πρωινός Λόγος Ιωαννίνων- Ως Δόκιμο Μέλος) και Μαρίας- Γιώτας Μαστορέλη (Πράσινη- Ως Δόκιμο Μέλος).

-Οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2020 (17-21/6) θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ και η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Πέμπτη 27/2, ώρα 11:00 στο «Σεράφειο Κολυμβητήριο» (Πειραιώς 160). Τα μέλη του ΠΣΑΤ θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση χωρίς κόστος.

-Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου υπό την αιγίδα του Συνδέσμου.

-To «Kallithea Run 2020» θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Απριλίου υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ.

-Ο Σύνδεσμος συμμετέχει στο νέο πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά» με τον Πρόεδρο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο ως μέλος της Επιτροπής της ΓΓΑ και την Β’ Αντιπρόεδρο Χριστίνα Αμερικάνου ως αναπληρώτρια.

 

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…