Τετάρτη , 29 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Εκλογή Παπουτσάκη, Πολίτη, Χουλάκη στην ΕΣΗΕΠΗΝ και Θεοδωρόπουλου, Bασιλάκη, Αντωνόπουλου στο ΤΕΑΣ

Εκλογή Παπουτσάκη, Πολίτη, Χουλάκη στην ΕΣΗΕΠΗΝ και Θεοδωρόπουλου, Bασιλάκη, Αντωνόπουλου στο ΤΕΑΣ

Iδιαίτερη τιμή για τον ΠΣΑΤ αποτελεί η εκλογή έξι μελών του στην ΕΣΗΕΠΗΝ και στο ΤΕΑΣ. Το μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Παπουτσάκης, εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων  Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων στις εκλογές πραγματοποιήθηκαν  το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου  2019, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Patras Palace”, στην Πάτρα.

Ο Αντώνης Παπουτσάκης πήρε 108 ψήφους και είναι μέσα στα πέντε άτομα που εκλέγονται στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ. Επίσης εξελέγη και ο Κώστας Βασιλάκης ως αντιπρόσωπος για το Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, πρώτος μάλιστα στη σειρά με 140 ψήφους. Επίσης μέσα στα τρία άτομα του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι ο Κώστας Πολίτης με 157 ψήφους και ο Παντελής Χουλάκης, που συγκέντρωσε 156 ψήφους.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών εξελέγησαν ο Κώστας Θεοδωρόπουλος με 179 ψήφους και ο Κώστας Βασιλάκης με 170, ενώ εξελέγη και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος στην Εξελεκτική Επιτροπή του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών.

Συγχαρητήρια σε όλους που αποδεικνύουν την αναγνώριση όλων των δημοσιογράφων στο πρόσωπο του αθλητικού συντάκτη.

About Evdokia Lamprou

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …