Δευτέρα , Σεπτέμβριος 21 2020
Home / Slider / Εκλογή Παπουτσάκη, Πολίτη, Χουλάκη στην ΕΣΗΕΠΗΝ και Θεοδωρόπουλου, Bασιλάκη, Αντωνόπουλου στο ΤΕΑΣ

Εκλογή Παπουτσάκη, Πολίτη, Χουλάκη στην ΕΣΗΕΠΗΝ και Θεοδωρόπουλου, Bασιλάκη, Αντωνόπουλου στο ΤΕΑΣ

Iδιαίτερη τιμή για τον ΠΣΑΤ αποτελεί η εκλογή έξι μελών του στην ΕΣΗΕΠΗΝ και στο ΤΕΑΣ. Το μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Παπουτσάκης, εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων  Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων στις εκλογές πραγματοποιήθηκαν  το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου  2019, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Patras Palace”, στην Πάτρα.

Ο Αντώνης Παπουτσάκης πήρε 108 ψήφους και είναι μέσα στα πέντε άτομα που εκλέγονται στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ. Επίσης εξελέγη και ο Κώστας Βασιλάκης ως αντιπρόσωπος για το Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, πρώτος μάλιστα στη σειρά με 140 ψήφους. Επίσης μέσα στα τρία άτομα του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι ο Κώστας Πολίτης με 157 ψήφους και ο Παντελής Χουλάκης, που συγκέντρωσε 156 ψήφους.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών εξελέγησαν ο Κώστας Θεοδωρόπουλος με 179 ψήφους και ο Κώστας Βασιλάκης με 170, ενώ εξελέγη και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος στην Εξελεκτική Επιτροπή του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών.

Συγχαρητήρια σε όλους που αποδεικνύουν την αναγνώριση όλων των δημοσιογράφων στο πρόσωπο του αθλητικού συντάκτη.

About Evdokia Lamprou

Check Also

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΣΑΤ ΘΡΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

Η δημοσιογραφία και ο ΠΣΑΤ θρηνούν για την απώλεια του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, ενός εξαιρετικού συναδέλφου …