Δευτέρα , Σεπτέμβριος 21 2020
Home / Ανακοινώσεις / ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΑΠΟ NOVA ΚΑΙ FORTHNET

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΑΠΟ NOVA ΚΑΙ FORTHNET

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, στη χθεσινή του συνεδρίαση, ενέκρινε την τελική προσφορά του ομίλου εταιριών FORTHNET προς τα μέλη του Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα, παρέχεται έκπτωση

  • 40% στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA
  • 20% στις υπηρεσίες broadband (τηλεφωνίας & Internet) Forthnet, όταν κάποιος είναι κάτοχος και των 2 υπηρεσιών (Broadband & τηλεόρασης).
  • Δωρεάν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (δορυφορικό δέκτη, κάτοπτρο, adsl router), όταν κάποιος είναι κάτοχος και των 2 υπηρεσιών.

Η ειδική προσφορά για τα μέλη του ΠΣΑΤ ισχύει επί των τιμών τιμοκαταλόγου και δεν μπορεί να συνδυαστεί με τις περιοδικές προσφορές προς τους πελάτες λιανικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο δίκτυο κατάστημα Forthnet ή να επικοινωνήσουν στο 13831 για να μάθουν το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής τους.

Τα μέλη του ΠΣΑΤ μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Forthnet και να επιλέξουν  τις υπηρεσίες που επιθυμούν. Στη συνέχεια όταν επικοινωνήσουν με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση NOVA για να ενεργοποιήσουν τη συνδρομή τους, θα πρέπει να δηλώσουν ότι είναι μέλη του ΠΣΑΤ και ότι δικαιούνται 40% έκπτωση. Ο υπάλληλος εξυπηρέτησης θα ζητήσει την αποστολή με φαξ της ταυτότητας μέλους του ΠΣΑΤ του συνδρομητή για να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Η έκπτωση παρέχεται ΜΟΝΟ στα ταμειακώς εντάξει μέλη του ΠΣΑΤ, δηλαδή σε αυτούς που έχουν προμηθευτεί την ισχύουσα ταυτότητα (2009-2011).

About admin

Check Also

Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Κουκούλογλου «Πάνθεον Ψυχή μου»

Σε πλήθος κόσμου και σε μια άκρως συγκινητική και φορτισμένη ατμόσφαιρα, γεμάτη νοσταλγία πραγματοποιήθηκε η …