Τετάρτη , 29 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ειδήσεις / ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΣΑΤ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΣΑΤ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), είναι υποχρεωμένο να σας μεταφέρει, με όλο τον σεβασμό, την αγωνία, τη δυσφορία και τελικά την οργή των δημοσιογράφων που ασχολούνται με το αθλητικό ρεπορτάζ, για τη μη συγκρότηση σε Σώμα του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τη διενέργεια των εκλογών.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για τον κλάδο μας και καθημερινά ανακύπτουν σοβαρά προβλήματα, τα οποία αντί να επιλύονται διογκώνονται εις βάρος των εργαζομένων.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση κανένας από εμάς δεν επιτρέπεται να μείνει απαθής. Αυτό που επιζητούν οι δημοσιογράφοι είναι να έχουν ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο στο συνδικαλιστικό τους όργανο, έτοιμο να προστατέψει αποτελεσματικά τα συμφέροντά τους.

Τα μικροκομματικά και μικροπαραταξιακά παιχνίδια δεν μας ενδιαφέρουν. Οι Συνάδελφοι σας εξέλεξαν για να τους εκπροσωπήσετε επάξια σε αυτή την δύσκολη συγκυρία και είστε υποχρεωμένοι να βάλετε στην άκρη αυτά που σας χωρίζουν και να συγκροτηθείτε σε Σώμα ή να ομολογήσετε δημοσίως την αποτυχία σας, να ζητήσετε συγνώμη από αυτούς που σας ψήφισαν και να προχωρήσετε άμεσα στην προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ικανής να παλέψει για τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των μελών της ΕΣΗΕΑ.

Ο ΠΣΑΤ, μπορεί να μην έχει συνδικαλιστικό χαρακτήρα, εκπροσωπεί, όμως, 1.300 και πλέον Αθλητικούς Δημοσιογράφους από όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι 500 είναι και μέλη της ΕΣΗΕΑ. Αυτοί, λοιπόν, οι συνάδελφοι εκφράζουν την αγωνία τους για την ακυβερνησία στην Ένωση μας και απευθύνουν έκκληση να δοθεί άμεσα λύση σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

About admin

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …