Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ απέστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο

Κύριο

Δημήτρη Διαθεσόπουλο

Πρόεδρο Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

 Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

To Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), εκφράζει, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, αισθήματα χαράς και περηφάνιας για τη μεγαλειώδη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σανγκάη.

Οι αθλητικοί συντάκτες ειδικότερα, διακατέχονται από βαθύτατο αίσθημα ικανοποίησης αφού -επιτέλους- υπήρξε ένας διεθνής αθλητικός θρίαμβος που ανέδειξε την αξία του αθλητισμού και ταυτόχρονα απέδειξε πως η νοσηρή κατάσταση που επικρατεί σε άλλους χώρους το τελευταίο διάστημα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πραγματικό νόημα το οποίο μπορεί και πρέπει να εκπέμπει η κοινωνία του Αθλητισμού.

Κύριε Πρόεδρε,

Παρακαλούμε να μεταφέρετε στις διεθνείς παίκτριες μας και τον άξιο προπονητή τους τα θερμότερα συγχαρητήρια μας. Με την ευχή να συνεχίσουν να προσφέρουν πίστη και αισιοδοξία σε ένα λαό και μια κοινωνία που βάλλονται πανταχόθεν.

Περισσότερα άρθρα