Τετάρτη , 29 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ειδήσεις / Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ “ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ” ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ “ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ” ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν με την παρουσία τους, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και πρωταθλητές Ευρώπης, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Γιώργος Καραγκούνης, στην εκδήλωση του Μουσείου του Γαλανόλευκου Φάρου στο Φλοίσβο για την παρουσίαση του Λευκώματος. Πλήθος κόσμου βρέθηκε και την Τετάρτη (28/3) στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου στο Παλαιό Φάληρο για να θαυμάσει από κοντά τα διακόσια και πλέον εκθέματα με θέμα φυσικά την Εθνική μας ομάδα, ενώ την τιμητική τους είχαν και οι μαθητές σχολείων της περιοχής.

Στην εκδήλωση, όπου ο Στέλιος Γιαννακόπουλος παρουσίασε το επίσημο Λεύκωμα του Γαλανόλευκου Φάρου, παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης και ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της ευρωπαϊκής ένωσης αθλητικών συντακτών (UEPS) Γιάννης Δάρας, αλλά και εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης, που κάλυψαν το γεγονός.

Ο πρώην διεθνής παίκτης και πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους, ενώ φωτογραφήθηκε και με τους θαυμαστές του. Ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου» και ιθύνων νους της όλης… γαλανόλευκης προσπάθειας, Νίκος Φλέκκας ευχαρίστησε με τη σειρά του προσωπικά τον Στέλιο Γιαννακόπουλο για την παρουσία του και τον προέτρεψε να… παρακινήσει και άλλους διεθνείς να βρεθούν τις επόμενες ημέρες στο Μουσείο.

Το Μουσείο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Κυριακή 1 Απριλίου, καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

About

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …