Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΟ 2011.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΟ 2011.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΟ 2011.Την πρώτη συνεδρίαση για το 2011 πραγματοποίησε σήμερα το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, που ασχολήθηκε με όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, ιδιαίτερα στις μέρες μας  που ο χώρος του Τύπου βιώνει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις.

Αποφασίστηκε να γίνει άμεσα επαφή με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, κ. Λευτέρη Οικονόμου και να ζητήσει την ουσιαστική και αποτελεσματική φρούρηση των δημοσιογραφικών θεωρείων στα γήπεδα όλης της χώρας, έτσι ώστε οι αθλητικοί συντάκτες να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους.

  • Σχετικά με τις εγγραφές νέων μελών, το ΔΣ ανακοινώνει προς όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2011 τα χαρτιά τους, έτσι ώστε το ΔΣ να προχωρήσει σε εγγραφές.

 

  • Συζητήθηκε επίσης επί μακρόν το θέμα της εκκαθάρισης του μητρώου, αφού η συσταθείσα προς τούτο επιτροπή έφερε σχετική πρόταση, ενώ ήδη έχουν σταλεί επιστολές σε μέλη που τα τελευταία χρόνια έχουν αποστασιοποιηθεί και έχουν απομακρυνθεί από τον χώρο.

 

  • Αποφασίστηκε ομόφωνα να θεσμοθετηθούν δημοσιογραφικά βραβεία στη μνήμη των συναδέλφων, Σωκράτη Γκιόλια, Θεόδωρου Σγουρδαίου και Αθανασίου Σέμπου.

 

  •  Τέλος, το Δ.Σ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου και τυχερός ήταν ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής   Επιτροπής, Βαγγέλης Αλυσανδράτος, που βρήκε το φλουρί.

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…