Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συνεδρίασε για τελευταία φορά σήμερα, καθώς ολοκλήρωσε την τριετή θητεία του. Τυπικά ο διοικητικός κύκλος θα κλείσει την προσεχή Δευτέρα 27 Απριλίου 2009 στις 11.00 π.μ., οπότε διεξάγεται η δεύτερη και τελική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός από τον πρόεδρο και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. και εκφράστηκε η πλήρης ικανοποίηση των παρισταμένων για τα αποτελέσματα της προσπάθειας που κατέβαλε το Συμβούλιο στο διάστημα που είχε την εντολή του Σώματος. Η πλήρης λογοδοσία ενώπιον της Γ.Σ. στο διοικητικό και οικονομικό τομέα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, οπότε θα ακουστούν και απόψεις των υποψήφιων μελών και η κριτική για το έργο της Διοίκησης.

Απευθυνόμενος στα μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος, αφού τους ευχαρίστησε για την εξαίρετη συνεργασία, επισήμανε ότι κατά την τριετία που πέρασε, η Διοίκηση του Συνδέσμου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της και ότι σε μεγάλο βαθμό αποδείχθηκε άξια της εμπιστοσύνης των μελών. Ζήτησε από τους παριστάμενους να συμβάλλουν στη διατήρηση του ήπιου προεκλογικού κλίματος και να παραμείνουν στις επάλξεις του ΠΣΑΤ, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος. Επίσης, παρακάλεσε τα μέλη να παροτρύνουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της 8ης και της 11ης Μαϊου, γιατί έτσι θα αναδειχθεί πιο ισχυρή και πιο αντιπροσωπευτική η εκλεγμένη ηγεσία του Συνδέσμου μας. Κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο στις συγκυρίες που διέρχεται ο δημοσιογραφικός κλάδος και γενικότερα η ελληνική κοινωνία.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

Περισσότερα άρθρα