Σάββατο , 25 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Breaking News / Μεγάλη επιτυχία στην αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΕΣΗΕΠΗΝ σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο

Μεγάλη επιτυχία στην αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΕΣΗΕΠΗΝ σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων  Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων  (ΕΣΗΕΠΗΝ), σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΣΑΤ και την πολύτιμη συνδρομή της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.  

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ συγχαίρει την ΕΣΗΕΠΗΝ και όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία  της αιμοδοσίας και ευχαριστεί τα μέλη του για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του. 

«Ο ΠΣΑΤ είναι πάντοτε παρών σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Είναι υποχρέωσή μας  να συμμετέχουμε σε τόσο σημαντικές κοινωνικές δράσεις», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και αναπληρωτής ταμίας του ΠΣΑΤ Αντώνης Παπουτσάκης, φανερά ικανοποιημένος για την παρουσία των συναδέλφων, μετά το πέρας της αιμοδοσίας μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης, δήλωσε:  «Γνωρίζουμε τη μεγάλη έλλειψη που υπάρχει αυτή την περίοδο σε αίμα και κάνουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε περισσότερο να βοηθήσουμε. Η παγκόσμια στατιστική δείχνει ότι το 60% του πληθυσμού της γης μπορεί να χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά αίμα».

Ο Αντώνης  Παπουτσάκης χαιρέτισε την παρουσία της δημοσιογραφικής οικογένειας, ενώ απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη συμμετοχή τους στην ΠΑΕ ΟΦΗ και την Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Κρήτης. Υποσχέθηκε δε ότι, η πρωτοβουλία αυτή θα έχει συνέχεια.

 

Συγχαρητήρια ΠΣΑΤ στην Εθνική Υδατοσφαίρισης

 

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) Δημήτρη Διαθεσόπουλο, απευθύνει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια προς τους παίκτες, τον προπονητή, το επιτελείο της εθνικής ομάδας και τη διοίκηση της ομοσπονδίας,  για τη μεγάλη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για 16η φορά στην ιστορία της. 

Ο ΠΣΑΤ καταλήγει με τις ευχές του για μια εντυπωσιακή πορεία της εθνικής ομάδας στο Τόκιο.

 

About Ioanna Alisandratou

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …