Με επιτυχία η γιορτή του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία η γιορτή του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Με ιδιαίτερη επιτυχία ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου διοργάνωσε κι εφέτος τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων- μελών του Συνδέσμου στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση ήταν υπό την εποπτεία και την υποστήριξη της Περιφερειακής Επιτροπής Μακεδονίας-Θράκης του ΠΣΑΤ και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων του Καυτανζογλείου σταδίου.

Η φετινή γιορτή έγινε παρουσία του προέδρου του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, που έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του γραφείου της Θεσσαλονίκης, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Κώστα Τουτσίδη και των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι ο Σύνδεσμος δίνει μεγάλο βάρος στις εκδηλώσεις που προάγουν τις κοινωνικές  σχέσεις των μελών και ιδιαιτέρως στηρίζουν την οικογένεια. «Απολογούμαστε στα παιδιά μας, νοιώθω την ανάγκη να ζητήσω και σήμερα συγνώμη εκ μέρους των συναδέλφων γιατί οι γονείς τους λόγω των αθλητικών γεγονότων δεν είναι κοντά τους όσο θα έπρεπε και κυρίως δεν είναι τα Σαββατοκύριακα» είπε.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτύξει, τη διοίκηση του Καυτατζογλείου, την Ένωση Συντακτών και ιδιαιτέρως το χορηγό.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος τόνισε κλείνοντας ότι ο ΠΣΑΤ  επανέρχεται το 2020 με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και με προγράμματα επιμόρφωσης των μελών του.

Οι τυχεροί της ημέρας ήταν οι συνάδελφοι Χρύσανθος Τσαλτίδης (πέτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας) και  Παναγιώτης Γκαμπράνης  (αναδείχθηκε νικητής σε κλήρωση για ένα αναμνηστικό δώρο).

Τα παιδιά των συναδέλφων διασκέδασαν με τον γνωστό μάγο Grey Ampa και τους μοιράστηκαν δώρα.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το τυρί «Εβλογημένο» του ιδιοκτήτη της Food Family Δημήτρη Μανάρη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ευχαριστεί επίσης τη διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Θερμές ευχαριστίες και στα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Μακεδονίας Θράκης και ιδιαιτέρως τον επικεφαλής Μιχάλη Μελισσίδη (ο οποίος έκανε και την παρουσίαση) και τον Κώστα Πετρωτό για την συμβολή τους στη διοργάνωση καθώς και στους συναδέλφους Κώστα Μιχαλόπουλο (φωτορεπόρτερ) και Γιώργο Λιάσκο για τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

 

 

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…