Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη η Ημερίδα του ΠΣΑΤ για την Κωπηλασία και την Ιστιοπλοΐα

Με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη η Ημερίδα του ΠΣΑΤ για την Κωπηλασία και την Ιστιοπλοΐα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/4/16) στη Θεσσαλονίκη, με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα, με θέμα «Ολυμπιακές Κατηγορίες Κωπηλασίας & Ιστιοπλοϊας, Ενημέρωση-Επιμόρφωση Αθλητικών Συντακτών», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Μακεδονίας – Θράκης του ΠΣΑΤ, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Εισηγητές της ημερίδας ήταν οι: Κώστας Καρυώτης (πρόεδρος Ν.Ο. Κατερίνης, Μέλος Ολυμπιακής ομάδας κωπηλασίας στη Βαρκελώνη το 1992), Παντελής Παπατέρπος (Προπονητής κωπηλασίας Ν.Ο.Θ, Μέλος Ολυμπιακής ομάδας κωπηλασίας στη Σεούλ το 1988), Νίκος Παπαγεωργίου (Προπονητής Ιστιοπλοϊας Ν.Ο.Θ), Κώστας Τριγκώνης (Μέλος της Ολυμπιακής ομάδας ιστιοπλοΐας σε τέσσερις Ολυμπιάδες (Ατλάντα 1996, Σίδνεϊ 2000, Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008) και Άκης Τσαλίκης (Πρόεδρος Ν.Ο.Θ).

Το παρών έδωσαν η πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κούλα Γιαννακίδου, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δημητρής Κανελλάκης, Γιώργος Μίνος και Παναγιώτης Χαραλαμπίδης και ο επικεφαλής της Περιφερειακής Επιτροπής Μακεδονίας – Θράκης του ΠΣΑΤ Κώστας Τουτσίδης.

Τις εργασίες της Ημερίδας, παρακολούθησαν μέλη του ΠΣΑΤ, καθώς επίσης και φοιτητές του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΣΑΤ ευχαριστεί θερμά το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία της Ημερίδας, την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) για τη στήριξή της και την εταιρεία «Le’s Lazaristes» για το κέτερινγκ της εκδήλωσης.

Φωτογραφική κάλυψη: «megapress» (www.megapress.gr).

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …