ΜΕ ΤΗΝ «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ»  ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΗΝ «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ» ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Η διοίκηση του ΠΣΑΤ προχωράει σε μια νέα πρωτοβουλία, η οποία στοχο έχει να αναδείξει τις εφημερίδες που …έγραψαν (και κάποιες εξακολουθούν  να  γράφουν) ιστορία στα αθλητικά πράγματα. Είναι αυτές που έδωσαν την ευκαιρία σε εκατοντάδες δημοσιογράφους όχι μόνο  να κάνουν τα πρώτα βήματα στη αθλητική δημοσιογραφία αλλα και να δημιουργήσουν μια σπουδαία καριέρα.  Αυτή η πολύ σημαντική σειρά παρουσιάσεων με τίτλο «Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» αρχίζει διαδικτυακά τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021 (ώρες 11.00-14.00) με την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, την πρώτη Αθλητική εφημερίδα της χώρας μας  που γεννήθηκε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο (πρωτοκυκλοφόρησε το 1945) την ώρα που ο Ελληνικός Αθλητισμός προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια του.

Θα μιλήσουν οι πρωταγωνιστές της εφημερίδας, οι δημοσιογράφοι και βεβαίως άνθρωποι του αθλητισμού. Η παρουσίαση που  θα έχει συνέχεια με πολλές από τις εφημερίδες που ξεχώρισαν και ξεχωρίζουν,  θα μεταδοθεί και από το αθλητικό κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouTube

ΥΓ. Όποιος συνάδελφος έχει εργαστεί στην Αθλητική Ηχώ και επιθυμεί να συμμετάσχει στην παρουσίαση με σχόλια δυο τριών λεπτών θα πρέπει να το δηλώσει εγκαίρως με email στη διεύθυνση:  psat@otenet.gr    Η τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία του ΠΣΑΤ είναι αυτές τις ημέρες κάπως δύσκολη, γιατί ο ΠΣΑΤ μετέχει στο πρόγραμμα αναστολής εργασίας.

 

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…