Τετάρτη , 29 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ανακοινώσεις / ΝΑ ΔΟΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΝΑ ΔΟΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ, εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις που σημειώνονται τελευταία στο «μέτωπο» των συμβασιούχων της ΕΡΤ, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οδηγούνται στην ανεργία τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Μεταξύ αυτών και 336 δημοσιογράφοι εκ των οποίων οι 70 αθλητικοί συντάκτες, που, παρά τις διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΕΡΤ, ότι θα αντιμετωπιστούν με δίκαιο και διαφανή τρόπο, απομακρύνονται από την εργασία τους, λίγες ημέρες μετά την λήξη του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής.

Το Δ.Σ απευθύνει έκκληση στην Κυβέρνηση και στη Διοίκηση της ΕΡΤ να αλλάξουν «γραμμή πλεύσης», έστω  την τελευταία ώρα, και να επανεξετάσουν την σκληρή και αντεργατική επιλογή σε βάρος νέων, χαμηλόμισθων συναδέλφων μας, η προσωπική-οικογενειακή κατάσταση των οποίων θα επιδεινωθεί δραματικά το προσεχές διάστημα.

Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ ζητεί να δοθεί ο εύλογος χρόνος με παράταση των συμβάσεων για τη διαμόρφωση ενός πλαισίου αξιοποίησης όλου αυτού του ανθρώπινου δυναμικού, με αξιοκρατία και διαφάνεια, όπως επιτάσσουν το κοινό περί  δικαίου αίσθημα και η κοινωνική ευαισθησία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

About admin

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …