ΝΙΚΗΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΙΚΗΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Η ανθρωπιά, επικράτησε στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Μικτής Μεσσηνίας και της Ομάδας του ΠΣΑΤ, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Πάντως, εκτός από την …ανθρωπιά, επικράτησαν και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι νίκησαν την ομάδα του ΠΣΑΤ με 4-2.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας άνθρωποι της ενημέρωσης και παλαίμαχοι της μπάλας, οι οποίοι, όταν δεν εργάζονται, διασκεδάζουν μέσα από το ποδόσφαιρο, έβγαλαν προς τα έξω και τον κοινωνικό τους χαρακτήρα. Όπως στο παρελθόν έχουν κάνει τόσοι άλλοι, επώνυμοι και ανώνυμοι. Αγωνίστηκαν, κόντρα στα… κιλά τους, αλλά και στον μίνι καύσωνα της Καλαμάτας, για την οικονομική ενίσχυση ενός 16χρονου ποδοσφαιριστή της ΕΠΣΜ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Όταν είδαν την ανταπόκριση του κόσμου και το ποσόν που μαζεύτηκε, κατάλαβαν ότι ήταν ηθικοί νικητές! Και αποφάσισαν να το ξανακάνουν, με την ενεργοποίηση της ομάδας του ΠΣΑΤ, η οποία θα δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια στην επικράτεια, αλλά και στο εξωτερικό, για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, εκτός από αγνός, έχει πολλά κίνητρα. Και οι αθλητικοί συντάκτες φέρονται διατεθειμένοι να τα ενεργοποιήσουν…

Με το πέρας του αγώνα βραβεύθηκαν ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης, ο Β΄αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Αντώνης Αντωνόπουλος, ενώ τιμητικές διακρίσεις παρέλαβαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Παρέστησαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜεσσηνίας και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Αρης Σταθόπουλος και εκπρόσωποι του Νομάρχη και του Δημάρχου Καλαμάτας, που τίμησαν του ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Με την ομάδα του ΠΣΑΤ, η οποία ενισχύθηκε και με συναδέλφους από τη Μεσσηνία, αγωνίσθηκαν οι Παύλος Γερακάρης, Αντώνης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Λουκάκης, Παντελής Περιβολάρης, Αποστόλης Πάνος, Λευτέρης Δαγρές, Γιώργος Λίγγρης, Δημήτρης Ανδρικόπουλος, Πάνος Μάλαμας, Ηλίας Αργυρόπουλος, Βασίλης Κούβαλης, Κώστας Καψημάλης, Ντέμης Λουράντος, Σωτήρης Γεωργούτσος, Κώστας Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Φαντάκος. Διαιτήτευσε ο κ. Κωνσταντινέας με βοηθούς τους Αλεξέα και Ασημακόπουλο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους, ορισμένοι από τους οποίους άφησαν και τις διακοπές τους, με επικεφαλής τον Δημήτρη Λουκάκη, αντιπρόεδρο της επιτροπής του πρωταθλήματος Τύπου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην Καλαμάτα, για να ενισχύσουν μια πρωτοβουλία που είχε καθαρά φιλανθρωπικό και ηθικό σκοπό. Είναι μια προσπάθεια η οποία πιστεύω ότι θα έχει και συνέχεια», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Παύλος Γερακάρης.

Περισσότερα άρθρα