Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Home / Slider / Ξαναγυρίζει στην Αρχαία Ολυμπία το Διεθνές Αθλητικό Σχολείο του ΠΣΑΤ

Ξαναγυρίζει στην Αρχαία Ολυμπία το Διεθνές Αθλητικό Σχολείο του ΠΣΑΤ

Επιστρέφει στις ανακαινισμένες πλέον εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ), στην Αρχαία Ολυμπία, το Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ, το διάστημα 27-29 Οκτωβρίου.

Εισηγητές στο Διεθνές Σχολείο, του οποίου το πρόγραμμα είναι υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου, θα είναι και φέτος καθηγητές πανεπιστημίου, άνθρωποι του αθλητισμού, και συνάδελφοί μας αθλητικοί συντάκτες.  

Το Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ απευθύνεται σε αθλητικούς συντάκτες (μέλη/μη μέλη), σε σπουδαστές/φοιτητές σχολών ΜΜΕ και εν γένει στη μεγάλη οικογένεια του αθλητισμού.

Για να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τη δυνατότητα συμμετοχής όσων ενδιαφέρονται προχωρήσαμε φέτος σε ειδικές ευνοϊκές ρυθμίσεις ως προς τις προϋποθέσεις:

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται:

Α) Για τα μέλη του ΠΣΑΤ: 50 ευρώ για τα ταμειακώς εντάξει και 70 ευρώ για τα μη ταμειακώς εντάξει μέλη του ΠΣΑΤ, ενώ για κάθε μέλος της οικογένειας τους στα 50 ευρώ.

Β) Για τα μη μέλη του ΠΣΑΤ στα 90 ευρώ και για κάθε μέλος της οικογένειας τους στα 70 ευρώ.

Γ) Για όσους δεν φιλοξενηθούν (διαμονή – διατροφή) στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 40 ευρώ.

Η μεταφορά των συμμετεχόντων από την Αθήνα προς την Αρχαία Ολυμπία και η επιστροφή τους με πούλμαν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής.

Καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής, στο email: ([email protected]) και στον Τραπεζικό Λογαριασμό (Πειραιώς: GR 180171 5500 0065 5010 1236 155) ορίζεται η Τετάρτη (20/10, ώρα 12:00 το μεσημέρι).

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο ΠΣΑΤ θα ανακοινώσει το πρόγραμμα, τη θεματολογία και τους εισηγητές του Διεθνούς Σχολείου.

About Evdokia Lamprou

Check Also

Στην Αθήνα «χτυπά η καρδιά» του Εργασιακού Αθλητισμού

Οι 3οι Παγκόσμιοι Εργασιακοί Αγώνες άρχισαν στην Αθήνα με μία εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης στο Καλλιμάρμαρο, …