Οι Ολυμπιακοί Αγώνες άρχισαν! Καλή επιτυχία στους αθλητές μας και καλή δύναμη στους συναδέλφους!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες άρχισαν! Καλή επιτυχία στους αθλητές μας και καλή δύναμη στους συναδέλφους!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Η επίσημη εκκίνηση των 32ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, στο Τόκιο, είναι γεγονός. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη, εκατομμύρια  φίλαθλοι παρακολούθησαν την Τελετή Έναρξης στο Νέο εθνικό Στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας, με την ελληνική Ολυμπιακή αποστολή να παρελαύνει όπως πάντα πρώτη -τιμής ένεκεν- και με σημαιοφόρους τους Ολυμπιονίκες μας, Άννα Κορακάκη και Λευτέρη Πετρούνια.

Η Ολυμπιακή Φλόγα που ταξίδεψε από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι την μακρινή Ιαπωνία, θα λάμπει από σήμερα και για δεκαεπτά ημέρες στον βωμό του Ολυμπιακού Σταδίου, στέλνοντας με το άπλετο φως της, διαχρονικά και δυνατά μηνύματα αλληλεγγύης, ελπίδας, ισότητας, διαφορετικότητας και δικαιοσύνης, στις καρδιές των ανθρώπων.

Σε πρωτόγνωρες συνθήκες για την ανθρωπότητα και με καθυστέρηση ενός έτους εξαιτίας της πανδημίας, οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες θα αποτελούν τους αγγελιοφόρους των αρχών της ειρήνης και του «ευ αγωνίζεσθαι» έως τις 8 Αυγούστου, στο Τόκιο. Και οι αθλητικοί συντάκτες, από τη δική μας πλευρά, είμαστε οι αγγελιοφόροι του «καλού αγώνα» τους!

Με αφορμή την επίσημη έναρξη των 32ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) θέλει να ευχηθεί «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες! Η παρουσία τους και μόνο στη γιορτή του αθλητισμού αποτελεί κατάκτηση και δικαίωση των κόπων τους. Εξάλλου, για περισσότερο από έναν χρόνο, έκαναν τα πάντα για να ξεπεράσουν τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΠΣΑΤ εύχεται «ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ» στους απεσταλμένους της ΕΡΤ και όλων των ελληνικών ΜΜΕ στην Ιαπωνία, καθώς και σε όλους τους συναδέλφους που μετέχουν από όλη την Ελλάδα σε αυτόν τον «Μαραθώνιο» της ενημέρωσης.

 

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…