Σεμινάριο Κανονισμών Στίβου Στο Ηράκλειο Κρήτης

Οι τελικοί Πρωταθλήματος και Κυπέλλου εργαζομένων στα ΜΜΕ και η κοινή φιλανθρωπική πρωτοβουλία

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Σάββατο 20 Ιουνίου θα διεξαχθούν, στo Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών, οι τελικοί του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος (18:30) και Κυπέλλου Τύπου (16:30).

Με την ευκαιρία των δύο αγώνων σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη φιλανθρωπική πρωτοβουλία, σε συνεργασία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του ΠΣΑΤ και της Επιτροπής ΠΣΑΕ ΜΜΕ.

Οι μετέχοντες στο Πρωτάθλημα Τύπου αλλά και τα μέλη του ΠΣΑΤ συγκεντρώνουν παιδικά ρούχα – σε όσο το δυνατόν καλή κατάσταση – τα οποία θα δοθούν στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών προκειμένου να είναι διαθέσιμα σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συνδέσμου και όσοι μετέχουν στο Πρωτάθλημα Τύπου να προσφέρουν την Αγάπη τους, φέρνοντας στο γήπεδο την ημέρα των αγώνων ή στα γραφεία του ΠΣΑΤ – από σήμερα Τρίτη 16/6 μέχρι και την Παρασκευή 26/6 – ότι μπορεί ο καθένας.

Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες οι αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα Τύπου, εργαζόμενοι στα ΜΜΕ μπορούν να δείξουν την αξία της ανθρώπινης αλληλεγγύης που για πολλούς συνανθρώπους μας τέτοιες εποχές είναι ιδιαίτερα σημαντική και απαραίτητη.

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…