Home / Slider / ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ !

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Δημήτρης Σαραβάκος, Γιώργος Καραγκούνης,  Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Τάκης Φύσσας, Γιώργος Σεϊταρίδης, Σωτήρης Κυριάκος, ο Μιχάλης Καψής, Κρίστοφ Βαζέχα και Ομάδα Επιλέκτων Ελευσίνας-Ασπροπύργου.

Γενικός συναγερμός έχει σημάνει και κατά κοινή ομολογία και παραδοχή έχει ξεσηκωθεί όλο το πανελληνιο, για τη σωτηρία ενός μικρού παιδιού, που αυτές τις μέρες δίνει  μεγάλη μάχη σε νοσοκομείο της Ιταλίας, για να κρατηθεί στη  ζωή.

Όλοι, ανώνυμοι και επώνυμοι, άνθρωποι, με τεράτια αποθέματα καρδιάς και ευαισθησίας, στέλνουν ελπιδοφόρα μηνύματα για τον αγώνα της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου, ώρα 18.00. που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριτών “ΑLL STARS” και ομάδας Επιλέκτων μπαλαδόρων από την Ελευσίνα και των Ασπρόπυργο, για τον δεκάχρονο Δημητράκη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ο καθένας ξεχωριστά,  διεθνείς παίκτες, βετεράνοι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές,  φίλαθλοι, φτωχοί και εύποροι, θεσμικοί παράγοντες, κλήρος και λαός, έχουν γίνει ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ για την καρδιά του πιτσιρίκου. Κυριολεκτικά έχουν ραγίσει κι έχουν σπάσει… καρδιές μ’ αυτή τη δραματική ιστορία του μικρού από τον Ασπρόπυργο. Κι όλα αυτά  ήρθαν στην επιφάνεια από πρωτοβουλία πολιτών και βετεράνων ποδοσφαιριστών της Ελευσίνας με επικεφαλής τη μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιάννη Καλιτζάκη, ο οποίος δίνει φοβερή μάχη για την κινητοποήσει του κόσμου και στο οποίο Καλιτζάκη, αυτόν τον τρομερό “λύκο” των γηπέδων με τις ασύνορες ανθρώπινες ευαίσθητες χορδές, οφείλεται το “κλείσμο” αυτής της αναμέτρησης  ανάμεσα στην ομάδα των ALL STARS της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, που στελεχώνεται από τα περισσότερα αστέρια των πρωταθλητών Ευρώπης το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας και της Επίλεκτης ομάδας παλαιμάχων και εν ενεργεία ποδοσφαιριστών Ελευσίνας και Ασπροπύργου. 

Ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο ένα πολυσήμαντο ιερό προσκλητήριο ανθρωπιάς, ένα σάλπισμα αγάπης, στο οποίο  ανταποκρίθηκαν χωρίς περιστροφές, αναστολές και δεύτερη σκέψη ολόθερμα και ολόψυχα πολλοί διεθνείς βετεράνοι μπαλαδόροι των ALL STARS, καθώς και Ελευσίνιοι και Ασπροπύργιοι ποδοσφαιριστές, για να κρατηθεί όρθιος στη ζωή ο Δημητράκης. Ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 10 ετών, που χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση καρδιάς!

Η μάχη αυτή είναι ένα μεγάλο μήνυμα, μια ατελεύτητη απάντηση φιλανθρωπίας και θυσιαστικής αγάπης, μια αμέτρητη σε αξία προσφορά ελπίδας, αισιοδοξίας, υπομονής, καρτερίας, χαράς και χάρης. 

Είναι μια υπέρτατη κατάθεση ψυχής και αγάπης, για τη σωτηρία ενός μικρού παιδιού, ενός μικρού θεού, που έχει απόλυτα ανάγκη την καθολική υποστήριξή  μας.

Να δώσουμε ζωή στη ζωή του Δημητράκη πρέπει και μπορούμε. Να του δώσουμε την ευκαιρία να παίξει, να τρέξει, να γελάσει, να χαρεί, να τραγουδήσει, να χορέψει, να μορφωθεί, να γίνει ότι θέλει στη ζωή που του αξίζει.

Να του δώσουμε την ευκαιρία ώστε τα όνειρά του να αποκτήσουν ταυτότητα, χρώματα κι αρώματα, προοπτική και ελπίδα. Μπορούμε να υπερβούμε τις οικονομικές αντοχές μας, καταθέτοντας ένα ελάχιστο ποσό, έναν καφέ στο λογαριασμό 5115-061037-276 που ανοίχθηκε στην τράπεζα Πειραιώς  και αγοράζοντας ένα εισιτήριο του αγώνα σαν οικονομική ενίσχυση.

Είναι συγκλονιστικά και ασύνορα ζωηφόρο και ελπιδοφόρο το μήνυμα, που αναδύεται μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και όλων όσοι στηρίζουν αυτόν τον αγώνα για τον ήρωα πιτσιρίκο της ιστορίας, όπως ο Δήμος Ελευσίνας, ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου (Π.Α.Κ.Π.Π.Α), ο Δήμος Ασπροπύργου, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, παλαίμαχοι και μάχιμοι ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού, του Ηρακλή και της ομάδας του Ασπροπύργου, επώνυμοι και ανώνυμοι, που μπήκαν μπροστάρηδες σ’ αυτή την ιερή αποστολή. Ένα παιδί πρέπει να ζήσει.

Ένα παιδί αξίζει να ζήσει. Ένα παιδί υποφέρει και δικαιούται να βοηθηθεί. Ας γίνουμε συνοδοιπόροι για τη λύτρωσή του. Ας ανοίξουμε τις ψυχές και τις καρδιές μας, για να του χαρίσουμε μέσα από μια χαραμάδα αγάπης, μέσα από ένα ξέφωτο ελπίδας, όσα χαμόγελα του χρωστάει η ζωή του.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Τάκης Φύσσας, ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ο Σωτήρης Κυριάκος, ο Μιχάλης Καψής, ο Κρίστοφ Βαζέχα και άλλοι πολλοί μαζί με τον Γιάννη Καλιτζάκη κι άλλα παιδιά της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου θα δώσουν το παρόν και θα στείλουν ένα απέραντο μήνυμα ανθρωπιάς και αλτρουϊσμού σ΄ αυτούς τους ηθικά, πνευματικά, αθλητικά και γενικότερα κοινωνικά τρικυμισμένους, ταραγμένους, ανταριασμένους, φαιούς και θολούς καιρούς.

Δήλωσαν παρόντες μέχρι τώρα από την Ελευσίνα οι: Τσολάκης, Βιολέτης, Αναστασόπουλος, Καμπανάρος, Χατζηδημητρίου, Σαμπάνης, Μακρής, Αδάμ, Καλιώρας και από τον Ασπρόπυργο οι: Κομμιώτης, Σιδηρόπουλος, Παλιγγίνης, Πλάτωνος, Μονέ, Τζωρτζινάκης, Καλογρίδης, Στραματσούρας, Τσεβάς, Τούσης, Ζόνας, Κάραλης, Κάτσιος. 

ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσουμε και να σώσουμε ένα μικρό παιδί! ΠΡΕΠΕΙ να σώσουμε τον κόσμο όλο… Τον κόσμο μας… Τα παιδιά μας… Την ψυχή της ψυχής μας… Την ζωή της ζωής μας… ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί… Όλοι.

Ο μικρός Δημήτρης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ…    

About Evdokia Lamprou

Check Also

Τα μέλη του ΠΣΑΤ μπορούν να προμηθευτούν τη νέα επετειακή ταυτότητα μέλους για το 2022

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) σχεδίασε μία επετειακή Ταυτότητα Μέλους για το 2022, καθώς …