Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Απολογισμός της τριετίας. Οι εκλογές του ΠΣΑΤ διαδικτυακά στις 8 Ιουλίου

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Απολογισμός της τριετίας. Οι εκλογές του ΠΣΑΤ διαδικτυακά στις 8 Ιουλίου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

 

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Απολογισμός της τριετίας. Οι εκλογές του ΠΣΑΤ διαδικτυακά στις 8 Ιουλίου Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Απολογισμός της τριετίας. Οι εκλογές του ΠΣΑΤ διαδικτυακά στις 8 Ιουλίου

Ομόφωνα η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΤ, που συνήλθε διαδικτυακά με τηλεδιάσκεψη, ενέκρινε τον  Διοικητικό και Οικονομικό  Απολογισμό της περιόδου 2018-2021, την  Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής  και τον προϋπολογισμό του 2021. Επίσης, εγκρίθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών  που πρότεινε η διοίκηση. Είναι η Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 μεταξύ των ωρών 10.00 και 16.00. Οι εκλογές θα διεξαχθούν διαδικτυακά την ίδια  ημέρα για όλη τη χώρα. Για την εφορευτική επιτροπή εξελέγησαν ομόφωνα  οι: Στέλιος Βάνας,  Σωτήρης Κέλλας, Κώστας Θεοδωρόπουλος,Παναγιώτης Χαραλαμπίδης, Όλγα Σουτζή,  Γιάννης Λαμπίρης, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος, Νίκος Συνοδινός  και Κάρολος Σαργολόγος.

 Των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης προήδρευσε ο συνάδελφος Γιώργος Καρζής, που βρισκόταν στην Πρέβεζα. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, κάνοντας  μια σύντομη παρουσίαση του έργου της διοίκησης την περασμένη τριετία, δεδομένου ότι η αναλυτική παρουσίαση είχε σταλεί σε όλους ηλεκτρονικά, αναφέρθηκε  στον  τεράστιο αγώνα που έκανε η διοίκηση την περίοδο της πανδημίας, για να κρατήσει όρθιο τον ΠΣΑΤ και την αθλητική δημοσιογραφία.

  «Πραγματικά ήταν η πιο κρίσιμη περίοδο του ΠΣΑΤ, εδώ και  70 χρόνια. Εν τούτοις, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Το συμφέρον των αθλητικών συντακτών και η προάσπιση των θέσεων εργασίας τους ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα. Και μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης,  σταθήκαμε δίπλα τους δημιουργώντας το Ταμείο Αλληλεγγύης». Και πρόσθεσε: Θα πρέπει να επισημάνω και κάποιες άλλες κινήσεις μας:

Πρώτον: Τη μεγάλη πρόοδο που σημειώθηκε  στα προγράμματα του ΕΣΠΑ, στα οποία θα πάρουν μέρος 650 ωφελούμενοι. Ήταν προσπάθειες τεσσάρων ετών, που επιτέλους έδωσαν καρπούς και αναμένεται εντός των ημερών να αρχίσουν τα σεμινάρια.

 

Δεύτερον: Τις πρωτοβουλίες του Δ.Σ., που την περίοδο της πανδημίας αντί να μειώσει τις δράσεις του έπραξε το αντίθετο. Τις αύξησε εντυπωσιακά. Και από το Δεκέμβριο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2021 διοργάνωσε δέκα αφιερώματα, μέσω τηλεδιακέψεων, που τα παρακολούθησαν χιλιάδες φίλαθλοι.

 

Τρίτον: Τις καίριες παρεμβάσεις του Συνδέσμου, εκεί όπου υπήρχε πρόβλημα συναδέλφου. Χωρίς ακραίες φωνές, αλλά πάντοτε αποφασιστικά γινόταν αυτό που έπρεπε. Με την ίδια συνέπεια θα τρέξουμε και την επόμενη τριετία.

 

Τέταρτον: Τη βελτίωση των οικονομικών του Συνδέσμου, παρά το γεγονός ότι η πανδημία δεν επέτρεψε την υλοποίηση του προγράμματος των χορηγιών. Όμως η πολύ σφιχτή διαχείρiση συνέβαλε στην περικοπή των δαπανών και στην μείωση των χρεών.  

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…