Σάββατο , 4 Δεκεμβρίου 2021
Home / Ανακοινώσεις / Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητιων Συντακτών με αφορμή την αυριανή έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου της Ν Αφρικής, στο οποίο μετέχει και η Εθνική Ελλάδος, έστειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο το ακόλουθο τηλεγράφημα.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητιων Συντακτών με αφορμή την αυριανή έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου της Ν Αφρικής, στο οποίο μετέχει και η Εθνική Ελλάδος, έστειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο το ακόλουθο τηλεγράφημα.

Αθήνα 10/6/2010.

κ. Σοφοκλή Πιλάβιο

Πρόεδρο ΕΠΟ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), διερμηνεύοντας τα αισθήματα των 1300 και πλέον μελών του Συνδέσμου από όλη τη χώρα, εκφράζει τη χαρά και την  υπερηφάνεια του, για το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, βρίσκεται στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και μετέχει στην τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου που αρχίζει αύριο στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

Κύριε πρόεδρε, σας παρακαλούμε να διαβιβάσετε στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τις ειλικρινείς ευχές των Ελλήνων αθλητικών δημοσιογράφων, για καλή επιτυχία και ευχόμαστε να ζήσουμε ξανά όλοι μαζί μεγάλες στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Παύλος Γερακάρης      Δημήτρης Ευσταθίου

About admin

Check Also

Τετάρτη μεσημέρι 1η Δεκεμβρίου τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ για το 2021

Η στιγμής της αναγνώρισης και της επιβράβευσης των αθλητικών δημοσιογράφων που ξεχώρισαν με τη δουλειά …