Τετάρτη , 22 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Ειδήσεις / Ο ΠΣΑΠ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΛΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΣΑΠ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΛΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιδιαίτερη τιμή για τους Αθλητικούς Συντάκτες και τον ΠΣΑΤ αποτέλεσε η διάκριση, η οποία απονεμήθηκε στο συνάδελφό μας, έφορο και μέλος του Δ.Σ., Γιάννη Δέλκο, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, κατά τη διάρκεια της 30ης «Γιορτής του Ποδοσφαιριστή», η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Γιάννης Δέλκος, στέλεχος της ΕΤ3, με πλούσια δράση στο γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, αλλά και στα κοινά του Συνδέσμου, εμφανώς συγκινημένος, σε σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αυτή η βράβευση από τον ΠΣΑΠ και τον έλληνα ποδοσφαιριστή, μου περιποιεί ιδιαίτερη τιμή και ομολογώ ότι σφραγίζει τη μακρά πορεία μου στο αθλητικό ρεπορτάζ και στο χώρο του αθλητισμού γενικότερα. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, το πολυσήμαντο αυτό κομμάτι του αθλητισμού, όπως είναι το ποδόσφαιρο και οι πρωταγωνιστές του».

Την απονομή στον Γιάννη Δέλκο, έκανε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης, ο οποίος τόνισε ότι ο συνάδελφός μας ήταν πραγματικά ΑΞΙΟΣ αυτής της διάκρισης, με όλη τη σημασία της λέξης.

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …