Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών Βόλεϊ

Ο ΠΣΑΤ έστειλε εξώδικο στον Κλάτενμπεργκ και του ζητά να ανακαλέσει, αλλιώς…τον περιμένουν τα δικαστικά και αθλητικά όργανα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ  με εξώδικο που απέστειλε προς τον επικεφαλής της Κεντρικής  Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ, διαμαρτύρεται γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα, απευθυνόμενος προς τους Έλληνες διαιτητές είπε: «Μιλάτε με τους δημοσιογράφους και μπορείτε να τους δίνετε 50-100 ευρώ για να σας προστατεύσουν στα λάθη που κάνετε».

Με το εξώδικο, ο ΠΣΑΤ ζητά από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να αναφέρει τα ονόματα των αθλητικών δημοσιογράφων που επικαλέστηκε στη δήλωσή του. Σε αντίθετη περίπτωση να ανακαλέσει δημοσίως τη δυσφημιστική δηλωσή του. «Διαφορετικά σας δηλώνουμε ότι τον λόγο θα έχουν τα αρμόδια Αθλητικά και Δικαστικά όργανα της χώρας μας, στα οποία θα προσφύγουμε για την αποκατάσταση της βάναυσα προκληθείσας τιμής και υπόληψης των μελών του ΠΣΑΤ, από τους ισχυρισμούς σας».

Σημειώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ έχει αποφασίσει να προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, στον Αθλητικό Δικαστή και στον Αθλητικό Εισαγγελέα. 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…