Πέμπτη , Οκτώβριος 22 2020
Breaking News
Home / Slider / Ο ΠΣΑΤ αποχαιρετά τον Αντώνη Πυλιαρό

Ο ΠΣΑΤ αποχαιρετά τον Αντώνη Πυλιαρό

Ο Πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζουν την θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αντώνη Πυλιαρού σε ηλικία 75 ετών.

Ο εκλιπών, μέλος του ΠΣΑΤ, διέθετε μία από τις πλέον γνήσιες, χαρακτηριστικές και χαρισματικές φωνές στα ερτζιανά.

Από μικρή ηλικία άφησε την ΑΣΟΕΕ, στην οποία είχε εισαχθεί για χάρη του ραδιοφώνου που ήταν η μεγάλη του αγάπη.

Ο Αντώνης Πυλιαρός με την φωνή  του συντρόφευε για 42 χρόνια τους λάτρεις του ραδιοφώνου στις συχνότητες των ΕΙΡ, ΕΙΡΤ και ΕΡΤ.

Συνέδεσε το όνομα του με τις μεταδόσεις πολλών αθλητικών γεγονότων και στρατιωτικών παρελάσεων για 35 ολόκληρα χρόνια, για τον λόγο αυτό μάλιστα το 2016 βραβεύτηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον «Αστέρα Αξίας και Tιμής».

Επίσης για μια δεκαετία η φωνή του ακουγόταν στους σταθμούς της ομογένειας στην Αμερική μέσα από την εκπομπή  «Γράμμα από την πατρίδα».

Γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1944 στη Χίο, εργάστηκε στην εφημερίδα «Χιακός Λαός», στην συνέχεια σε ΣΠΟΡ FM, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, στο Κανάλι 1 του Πειραιά, τηλεοπτικά πέρασε από Magic και ΣΚΑΪ, ενώ δίδασκε ορθοφωνία σε σπουδαστές σχολών δημοσιογραφίας.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή, αύριο Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00.

About Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Check Also

«Η Αθλητική Δημοσιογραφία και οι εξελίξεις την εποχή των νέων τεχνολογιών»

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η ενότητα «Η αθλητική δημοσιογραφία την εποχή των νέων τεχνολογιών» της δεύτερης …